Čeprav se dandanes nosijo povsem drugačne frizure kot v petdesetih letih preteklega stoletja, pa imamo v življenju vsake toliko časa še vedno priložnosti, ko se lahko uredimo nadvse damsko in glamurozno (oz. se celo moramo). Kako nositi frizure starega Hollywooda, da bomo videti kot da smo iz leta 2017 in ne pobegnile iz petdesetih?
 

Glamour starega Hollywooda

Začnimo z Lily Collins, ki je prava mlada dama, ki zna nositi tako kratke kot tudi dolge lase. Pravi glamur starega Hollywooda nikoli ne umre, kar vedno znova dokazujejo zvezdnice, ki se na rdeči preprogi pojavljajo s 'staromodnimi' frizurami, ki pa so ravno dovolj posodobljene – vključno z oblekami, da delujejo moderno, ženstveno in damsko. To je uspelo tudi Lily, ki je presenetila s klasično, elegantno frizuro, počesano na stran in posodobljeno s posebnim, grafičnim eyelinerjem.
 

PREBERITE TUDI: Napake pri frizuri, ki vas postarajo

 

Sodobni hollywoodski glamour

Če vam je pričeska Lily Collins preveč klasična in ženstvena, jo lahko posodobite – podobno, kot je to naredila Alexa Chung. V čem je razlika? Lasje so do ušes počesani malce bolj nazaj, kodri pa bolj cik-cak-asti namesto valoviti, kar prinese pridih sodobnosti.
 

PREBERITE TUDI: 8 skrivnosti žensk z vedno lepimi lasmi in super frizuro

 

Sodobna Mia Farrow

V petdesetih je bila še edina možnost frizure kratki lasje, kakršne sta nosili Audrey Hepburn in Mia Farrow. Takrat je bila to le kratka frizura, dandanes pa ima prelepo obliko – idealen primer je Michelle Williams, ki se več ali manj drži iste dolžine in frizure z manjšimi odstopanji. Občasno preseneti tudi z drugačnim odtenkom blond las, to pa je tudi to. Očitno je odkrila, kaj ji najbolje pristaja in s kakšno frizuro se najbolje počuti.
 

Audrey Hepburn 2.0

Rooney Mara ima zelo samosvoj slog, ki ga kaže tudi preko svojih frizur. Takšna je tudi zgornja, kjer je naredila nekakšno figo, ki je videti, kot da jo je naredila iz svojega frfruja.
 

PREBERITE TUDI: Kratke 'pixie' zvezdniške frizure, zaradi katerih si boste zaželele imeti kratke lase

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj