Kate Middleton in princ William nimata le zahtevne naloge najbolj opazovanega kraljevega para na svetu in vloge bodočega kralja in kraljice, temveč vzgajata tudi prihodnjo generacijo kraljev oz. princev in princes. Pri tem jima je najbolj v pomoč njuno trdno partnerstvo, ki jima omogoča, da bo princ George postal “fant od fare”, princesa Charlotte in princ Louis pa ohranila “iskrice v očeh”.

“Svoje obveznosti in odgovornost do družine jemljem izjemno resno,” je pred časom povedal princ William.

A za razliko od preteklih generacij Kate in William uspešno kombinirata tradicionalne vrednote s tem, da sta hkrati sodobna starša, je pred časom zaupal družinski prijatelj.

Par se sicer zelo dobro zadeva, da vzgaja naslednjo generacijo članov kraljeve družine. Princ George in princesa Charlotte se že od malih nog udeležujeta vseh pomembnih družinskih priložnosti.

Bodoči kralj je bil tako star le 2 leti, njegova sestrica pa leto dni, ko je kraljica Elizabeta, njuna prababica, junija 2016 praznovala 90. rojstni dan na balkonu buckinghamske palače.
Seveda pa so tudi kraljevi otroci le otroci in imajo svoje muhe. Tako se je Kate trudila zamotiti nepotrpežljivo Charlotte na potovanju v Nemčijo leta 2017. “Njene materinske vrednote so zelo jasne in očitne,” je dejal blizek prijatelj.
William je tako skrbno pazil-13-mesečnega Louisa v 2019, ko je Kate pripravljala vrt za razstavo.

Sicer pa so otroci Kate in Williama menda izjemno vljudni, je povedal družinski prijatelj, “a imajo malce nagajivosti v očeh. Imajo vse prave sestavine.”

Po besedah kraljevega vira se William zavestno trudi, da bi imeli njegovi otroci kar se da normalen odnos s svojima staršema.


Takole ponosno sta Kate in William odložila najstarejša otroka pred šolo Thomas Battersea
Londonu pred dvema letoma. Oba redno in skrbno spremljata šolanje svojih otrok.

Medtem, ko gre menda večina zaslug Kate, pa je vir, ki je blizu paru, povedal, da tudi vloge Williama nikakor ni za podcenjevati. Menda je zelo prizemljen.

Sicer pa je Williamu in Kate partnerstvo izjemno pomembno, je povedal vir, ki je blizu kraljevemu paru. Želja, da bi postavila trdne temelje družinskemu življenju, je glavna vrednota Kate, a hkrati tudi nekaj, kar si je William od nekdaj želel. To jima obema daje motivacijo.

Vse kaže, da jima zelo dobro uspeva.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj