Ribice so kompatibilne z raki, škorpijoni, levi, devicami in z nekaterimi drugimi ribami. Nezdružljivi pa so z dvojčki, kozorogi, vodnarji in nekateri ribami.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

Prednosti

Ribe so ljubeče, intuitivne in sposobne vzpostaviti močno duhovno povezavo v partnerstvu. Ljubezen, ki jo oddaja ribica, je čista; hočejo samo ljubiti in biti ljubljeni. Lahko ustvarjajo miroljubna partnerstva in naučijo svoje partnerje, da se spustijo in zaupajo v vesolje.

Slabosti

Kot rečeno, so ribice polne ljubezni in sladkobe. Partnerjem pa gre lahko njihova čustvenost včasih tudi rahlo na živce, poleg tega so partnerji ribic pogosto lahko razočarani, da niso dovolj cenjeni ali da niso del njihovega dolgoročnega načrta. Včasih so izjemnmo zmedeni in neodločni. V razmerju običajno niso ‘glavni’.

Hodite z ribo?

Bodite ustvarjalni. Ribe so običajno kreativci, ki uživajo v umetnosti. Vključite glasbo v svoje načrte zmenkov. Pobeg v naravo je lahko tudi odličen način, da navdušite ribo. Ni potrebno, da do potankosti splanirate zmenek, saj so ribe bolj sproščenega tipa ljudi. Če se v družbi z ribo zabavate, mu to tudi pokažite.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu devica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj