Ugibanje o naši osebnosti ni vedno tako enostavno, še posebej, če se radi skrivamo za masko. Toda ali ste vedeli, da lahko ljudje zaznajo, kakšna oseba ste, če preprosto pogledajo v vaš mezinec?

Sklep mezinca je pod sklepom prstanca

Ste zelo živahna oseba, ki vidi življenje kot lepo in uživaško. Ste zelo optimistični in ne dovolite, da vas negativnost vleče navzdol. Zlahka odpustite in pozabite. Ne morete dolgo držati zamere in jeze, kar ljudje res izkoriščajo. Nekateri ljudje tudi menijo, da nimate samospoštovanja, resnica pa je, da verjamete v rek: “Življenje je prekratko, da bi držali sovraštvo, zamere in jezo.” V sebi imate tudi veliko energije in nekateri vas zaradi tega obtožujejo, da ste sebični. Med prepiri ste morda nekoliko trmasti, še posebej, če ste prepričani, da imate prav. Ste pa tudi vedno prvi, ki se opravičite.

Sklep mezinca in prstanca na isti ravni

Če sta sklepa na isti ravni, potem ste zadržana oseba. Ste introvertirana oseba in potrebujete zelo dolgo, da se odprete. Navzven pa se predstavljate kot neodvisna in stoična osebnost. Sovražite nepoštenosti in ste odkriti, ko gre za vaše ljubljene. Ker pa ste zadržani, vas ljudje jemljejo kot arogantno bitje. V resnici tisti, ki so vam zelo blizu, vedo, da imate toplo osebnost in da ste prijetni za druženje.

Sklep mezinca je nad sklepom vašega prstanca

Ste zelo zvesti prijatelj in tudi zelo občutljiva duša. Vaše življenje se nagiba k partnerju, toda to, kar prikazujete, je popolnoma nasprotno. Radi pokažete, da ste tudi sami srečni in lahko dobro uspevate tudi brez partnerja. Ste kot čebula z mnogimi plastmi in jih tako počasi olupite. Tudi če je vaš partner vedno v vaših mislih in sanjah. Ste predana oseba, kateri se cilji uresničujejo. Osredotočenost je vaša moč.

PREBERITE TUDI: Dolžina vaših las razkriva več o vaši osebnosti, kot si mislite

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj