Te sčasoma rastejo, če se o njih ne pogovarjamo ali jih razrešimo. Ena največjih negotovosti, ki jih imajo ljudje v zvezi, je, ali njihov partner še vedno misli ali govori o svoji bivši ali ne. Ko na podobo vstopi bivši, se dinamika razmerja ponavadi obrne. Da bi vam pomagali ugotoviti, je tukaj nekaj načinov, kako lahko pomirite svojega partnerja, če ga še naprej skrbi za vašega bivšega.

Povejte mu, da je konec

Najprej lahko začnete tako, da svojemu partnerju zagotovo poveste, da ste svojega bivšega popolnoma preboleli. S svojimi besedami in dejanji ga prepričajte, da vam ni več mar za bivšega, tudi če se občasno pogovarjata, da ohranita odnose.

Zagotovite partnerju svojo ljubezen

Če vaš partner še naprej čuti, da vaš bivši še vedno obstaja v vašem srcu, potem je čas, da mu zagotovite, da ga močno ljubite. Naj se počuti posebno in ga spomnite na čas, ki ga preživite skupaj. Spomnite ga, kako zelo ga ljubite.

Zmanjšajte čas za pogovor z bivšim

Če vaš partner kar naprej komentira količino časa, energije in truda, ki ga vlagate v ohranjanje odnosov z bivšim, potem morate morda zmanjšati ta čas. Nič ne škodi, če se tu in tam z bivšim pogovorite, a če se pogovarjate vsak teden, se lahko vaš partner počuti zelo negotovega.

Delite z njimi svoja pričakovanja

Če pričakujete, da vas bo partner nehal kriviti ali omenjati vašega bivšega, potem poskrbite, da partner ne bo prestopil meje. Strogo ga prosite, naj preneha omenjati vašega bivšega, ker se vam to ne zdi prav. Vaš partner bi moral znati to spoštovati in zmanjšati svojo negotovost.

PREBERITE TUDI: 4 napake, ki sem jih delal kot partner (zdaj sem bivši …)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj