Ribi, to spremenljivo vodno znamenje sanj, iluzij, duhovnosti, romantike, intuicije in domišljije, so znane po tem, da se jim stvari zdijo boljše, kot v resnici so. Ta polna Luna nasproti Soncu v praktični, analitični in podatkov polni Devici želi, da najdete ravnovesje med dejstvi, fikcijo in vsem, kar je vmes.

Os med Devico in Ribijem v svojem bistvu simbolizira našo smrtnost in nesmrtnost. Duhovna energija, ki se bo dvignila v času te polne Lune, pa osvetljuje, kako lahko življenje resnično naredite vredno življenja. Konec koncev vsega v življenju ni mogoče razumeti skozi racionalno oko Device, prav tako pa ga ni mogoče v celoti pojasniti s sanjskimi kapricami Rib.

Polne Lune so enakovredne pozivu k ravnovesju med vašo čustveno in fizično resničnostjo, zato je pomembno, da ste pozorni na to, kaj vam Luna v tem času osvetljuje. Za referenco na ta trenutek polnega kroga se spomnite na Mlaj v Ribah, ki se je zgodila 20. februarja. Kaj ste od takrat zavestno in/ali nezavedno manifestirali?

Sicer pa Ribe niso vedno toplo in mehko zodiakalno znamenje, za kakršno ga imajo. Ta polna Luna bo tako na površje prinesla intenzivna čustva, zlasti če gre za čustva, ki so se nabirala že dlje časa. Ta polna Luna je v konjunkciji s Saturnom – planetom karme, omejitev in odloženega zadovoljstva – in vas bo prisilila, da se v svojih čustvih ukoreninite, ne pa da vas odnesejo.

Vendar je to lažje reči kot storiti, ko se Merkur še vedno retrogradno giblje v Devici, Venera pa še vedno retrogradno giblje v Levu, kar vam povzroča še več zmede. Stvari lahko gredo narobe, čustva se lahko počutijo prizadeta in nastane kaos, vendar se lahko iz prahu dvignejo resnice, ki bodo spremenile vaše življenje. Pripravite se, da boste odkrili upanje, vpogled, zaključek in odpuščanje na najbolj nepričakovanih mestih.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj