Tokratna polna luna se bo najprej pomikala v znaku ribe in nato v znaku ovna. Torej boste na eni strani veliko sanjarili in delovali boste kreativno; Po drugi strani pa vas bo usmerjala energija ovna, ki nam bo dajala občutek, da smo veliko zmožni, hkrati pa bomo zaradi nje lahko prehitro reagirali.Lahko, da bosta na vas vplivali obe energiji.

PREBERITE TUDI: Jesensko enakonočje (23. 9. 2018) prinaša nove energije


Zaradi položajev vseh planetov, ki so v času ob polni luni, bo dogajanje zanimivo. Saturn bo imel negativen in depresiven vpliv na vaša čustva in razmerja. Pozitivno energijo pa bosta povzročala Mars in Uran, ki vam bosta villa pogum in nove priložnosti, da boste lažje preskočili ovire in strahove v svojem življenju.

Tokratna polna luna bo vplivala tudi na razmerja
Razmerja so grajena s strastjo, ljubeznijo, jezo in vsemi čustvi vmes, in polna luna ima na to še večji vpliv. Še posebno tokratna septembrska polna luna, ki je v znamenju ovna, zaradi česar bomo reagirali nepremišljeno, kar lahko zaneti kar nekaj prepirov in postavi razmerje na preizkušnjo. Poskusite ostati mirni, empatični in uspešno prestanite konflikt.

Polna luna nam bo tudi pomagala zaključiti določene projekte; tako poslovne kot zasebne.

PREBERITE TUDI: Fenomen in pomen številke 11:11

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj