Običajno več pozornosti pritegne polna luna, kot pa prazna (mlaj), čeprav ima tudi slednja velik vpliv. Prazna luna ali mlaj predstavlja konec luninega cikla in začetka novega. To je odličen čas za nov začetek, za obračanje novih listov in novih začetkov. Dober čas je tudi za opustitev starih navad.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop


Zaradi položajev drugih planetov septembrska prazna luna prinaša nove priložnosti in uspehe. Čas je, da premislite, kaj so vaši cilji in želje. Vizualizirajte in si jasno povejte, kaj to je, saj so možnosti, da to dosežete, sedaj večje. Poglobite se v svoj svet sanjarjenja in domišljije in si predstavljajte svoje največje želje. Tokratni mlaj prinaša tudi nekaj zmedenosti in strahu. Ker se boste ukvarjali s tem, da rešujete neke probleme, se ne boste osredotočili na nove cilje, kot bi se morali, ampak zaradi aspektov planetov bo na srečo več rešitev kot pa problemov. Ta luna vam bo pomagala pregnati strahove, kar bo vodilo do več samozavesti in uspeha.

Vpliv septembrskega mlaja bo trajal do nove prazne lune 8. oktobra, najboljši čas za nove začetke pa je v prvih dveh tednih novega cikla, torej do polne lune, ki bo 24. septembra.

PREBERITE TUDI: Ta horoskopska znamenja imajo najmočnejšo intuicijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj