Deli

Končno je konec retrogradnega Merkurja in lahko si malo oddahnemo. Energije so se sprostile in ponovno smo v ustaljenih tirnicah, a ne čisto popolnoma. Načrte nam lahko pokvari še Saturn, ki je prešel v retrogradno gibanje.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur nam bo ‘pomešal štrene

Bodite izjemno previdni ob elektronski komunikaciji

V obdobju retrogradnega Saturna bo prišlo do obdobja napetosti, v katerem bo nekaj zmede pri elektronskem komuniciranju, če ne bomo previdni. Raje 3x preverite, komu pošiljate fotografije, sporočila, občutljiva poslovna sporočila in takšne in drugačne vsebine. Vse do 6. Septembra, dokler bo Saturn v retrogradnem gibanju, se pravzaprav izogibajte pošiljanja občutljivih vsebin, večkrat preverjajte vsebino in naslovnike, in po družabnih omrežjh in e-pošti brskajte previdno.

Karma

Ker planet Saturn vlada karmičnim zakonom, je to obdobje, ko vas lahko ‘udari karma’. Vse, kar ste v preteklosti storili, dejali, vas sedaj lahko udari nazaj. Ne le kazni, možne bodo tudi nagrade. Saturn v tem času lahko na površje prinese tudi stare, potlačene občutke jeze, krivde in žalosti in sedaj bo čas, da to razrešite.

Čas retrogradnega Saturna je torej dober čas za pregled odnosov in razmerij, dolgoročnih ciljev, odgovornosti in čas, da preskočimo ovire, ki so nam na poti.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here