Ste vedeli, da za pravilno strukturo našega okostja skrbi več kot 140 različnih sklepov? Pomislite kdaj, kakšno obremenitev zanje predstavlja že samo naša lastna teža, kaj šele redne športne aktivnosti? Na podlagi znanstvenih raziskav, ki dokazujejo pomembno vlogo določenih hranil pri ohranjanju prožnosti sklepov, je Vitabiotics razvil Jointace– edinstven masažni gel za preprečevanje in zdravljenje bolezni sklepov in mišic.

Jointace masažni gel

Jointacevsebuje kombinacijo glukozamina in hondroitina, ki spodbujata obnavljanje hrustanca in utrjujeta sklepne vezi ter nekatera esencialna olja za terapevtski učinek na mišično tkivo. Jointaceje proizveden po strogih farmacevtskih standardih in ni testiran na živalih.

Glukozamin je gelu podobna snov, ki obkroža sklepe in ima pomembno vlogo pri vzdrževanju hrustanca. Nahaja se v človeškem telesu, njegova vsebnost pa se s staranjem izgublja. V hrani ga zasledimo le v manjših količinah, naprimer v lupinah rakovic, morskih rakcev in ostrig, zato je pomembno, da dodatne količine glukozamina v telo vnašamo s prehranskimi dopolnili. Jointacevsebuje glukozamin sulfat, ki stimulira celice za tvorbo kosti in hrustanca. Sulfatna oblika glukozamina pospešuje njegovo presnovo, poleg tega pa vsebuje manjše molekule kot druge oblike glukozamina in tako omogoča njegovo lažjo absorpcijo v telo.

Tudi hondroitin je snov, ki se nahaja v človeškem telesu, pomembna pa je za izgradnjo hrustanca ter krepitev sinovijske mazalne tekočine, ki obkroža in podpira sklepe. Hondroitin utrjuje sklepne vezi ter kostno in vezivno tkivo.

Jointace je na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah po Sloveniji. Priporočena cena je 11,70 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj