John Stamos je povedal, da je nekdanje dekle Teri Copley ujel v postelji s Tonyjem Danzo. “To je bilo najhujše,” je povedal.

Copleyjeva zanika varanje in pravi, da sta se s Stamosom že pred tem razšla.

V svojih spominih ‘If You Would Have Told Me’ je 60-letni Stamos razkril, da je bil kot otrok spolno zlorabljen. Razkril pa je tudi, da je svoje tedanje dekle Teri Copley zalotil v postelji z Danzo, zdaj 72-letnim igralcem.

Zvezdnik serije Polna hiša je dogodek opisal kot “fizično boleč” in “hujši od vsega”.

“Ne znam tega razložiti, ampak raje bi videl, da me boksnete v nos ali kaj podobnega, ker je bolečina tako nepojmljiva,” pravi. “Če pogledam nazaj, se mi zdi, da verjetno ni bila prava zame. Ko sem ga videl, ko sem se zavedel, da je bil to on, je bilo težko. Mislim, bilo je grozno.”

Stamos pravi, da je vstopil v Copleyjevo hišo in našel igralko, kako spi v postelji z moškim, ki ga ni takoj prepoznal in ki je imel “neverjetne trebušne mišice”.

Stamos pravi, da je ob tem pogledu ostal popolnoma brez sape in odkorakal iz sobe.

“Najprej sem si rekel, da ga bom brcnil v … Nisem še vedel, da je to Danza. Videl sem njegove trebušne mišice. Rekel sem si: ‘Mogoče ne. J… ga. In sem pobegnil,” se spominja Stamos. “Spomnim se, da sem tekel po dovozni cesti, po obrazu so mi tekle solze in nisem želel, da bi me kdo videl.”

Copleyjeva, ki ima danes 62 let, trdi, da je bilo njeno razmerje s Stamosom v času incidenta že končano. “Spraševala sem se: ‘Kaj je John počel tam?’, saj sva se razšla,” je dejala. “Samo pogledal me je, v šoku zmajal z glavo in odšel.”

Stamos v svojih spominih opisuje, da je moškega prepoznal kot Danzo šele, ko je na sprednjem sedežu avtomobila, parkiranega pred njenim domom, videl njen plakat, na katerem je bila napol gola, z napisom … “Dragi Tony, za vedno te bom ljubila. XO, Teri.”

“Skočim v El Co, zaženem avto, Elton John še vedno poje in takrat me je prešinilo,” piše Stamos v svojih spominih. “Izustim besede njegovega najbolj znanega besedila in se zavem imena svojega tekmeca: ‘Drži me bližje, Tony Danza. . . .'”

“Dolgo sem potreboval, da sem to prebolel,” je povedal.

Stamos sicer opisuje Copley kot “preprosto prijetno osebo”. “Mislim, ni bilo prav, da me je prevarala, vendar sem bil preveč nezrel; nisem bil moški,” je bil iskren. “Še dolgo nisem postal moški in mislim, da je bila ona … Ne vem. Bil sem zlomljen.”

Stamos pravi, da je domnevni incident vključil v svoje spomine zaradi njegove relativnosti.

“Resnično sem želel najti stvari, ki bi se lahko nanašale na moje življenje,” pravi. “Ker mislim, da vsi mislijo, da ta fant nima nobenih težav. Prepričan sem, da ni bil nikoli prevaran.’ “

“Ko so ljudje prevarani, naredijo seznam”, pravi Stamos. “Na njem je na primer: ‘Oh, zapustila me je, ker nimam dovolj denarja,’ ali ‘nisem lep,’ ali to in ono.”

“In potem me pogledaš in rečem: ‘No, on je imel vse te stvari,'” pravi. “Ljudje so usr…ni. In to je življenje.”

Igralec tudi poudarja, da se je vsaj v njegovih očeh na koncu vse “izravnalo”. Stamos pripisuje veliko zaslug za začetni uspeh serije ‘Polna hiša’ Danzovi priljubljeni oddaji ‘Kdo je šef?’ Polna hiša je postala odskočna deska za Stamosovo kariero.

“Takrat sem si rekel: ‘Življenje ni pošteno’. Potem pa: ‘Oh, počakajte trenutek. Vse se je izravnalo,” je povedal Stamos. “Iskreno verjamem, da če poleti ne bi imeli njegove oddaje, bi bilo to za ‘Polno hišo’ konec.”

Stamos dodaja: “Tudi to je velik del vsega, da je včasih najtežje iti s tokom. Ker če si dober človek in z ljudmi ravnaš dobro in ljubeče, če delaš dobre stvari na svetu, boš večino časa v redu.”

PREBERITE TUDI: Če imajo moški te lastnosti, obstaja večja verjetnost, da bodo varali

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj