69-letni igralec John Goodman je pred 10 leti, torej 2011, ko je bil najtežji, tehtal kar 180 kilogramov. Zato ni čudno, da sedaj ponosno razkazuje svoje novo, veliko bolj zdravo in fit telo, nazadnje na premieri svojega novega filma.

Igralec je na rdeči preprogi prav blestel od zadovoljstva in dobrega počutja. Sicer pa je o svojem drastičnem shujšanju nedavno spregovoril v intervjuju, kjer je v šali dejal: “Potrebne je precej kreativne energije, da ugotoviš, kaj je naslednje, kar boš jedel.”

Zvezdnik, ki se je za to, da bo poskrbel za zdravje, sicer odločil izjemno pozno, je razkril tudi, da se je za to odločil, ker si je želel bolj kakovostno živeti. Zato je izločil sladkor in popivanje in začel telovaditi šestkrat tedensko. “Se kar trudim, a ni prehudo,” je pojasnil.

Goodman je sicer začel s svojo preobrazbo že daljnega leta 2007, a je imel jo-jo učinke, saj ni bil dosleden. Trdno se je odločil za spremembo, ko je ugotovil, da tehta 180 kg.

“Nekoč bi si vzel 3 mesece, shujšal kakih 25 ali 30 kg in se nato ‘nagradil’ s celim paktom piva oz. česarkoli mi je zapasalo in se vrnil k starim navadam,” je povedal leta 2017. “To sem jaz, želim iti počasi. Premikaj se, gibaj se. Prihajam v leta, ko sei ne morem več privoščiti, da sedim pri miru.”


John Goodman nekoč

Tako je povsem opustil alkohol in najel osebnega trenerja Mackie Shilstone, da bi mu pomagal spremeniti način življenja. “Želim živeti bolj kakovostno življenje.”

Sicer pa se je začel prehranjevati po mediteranski dieti, ki temelji na ribah, olivnem olju, zelenjavi, oreščkih in sadju, skrbi pa tudi za dovolj gibanja. “Rezultati niso prišli preko noči – to je bil dolgotrajen proces,” je trener Shilstone povedal o njegovem napredku.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica shujšala za kar 40 kilogramov!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj