… filmu z naslovom Street of Dreams. Film, ki ga je režiral Martin Scorsese, je posnet v črno-beli tehniki, njegov namen pa je promocija ženske in moške dišave 'The One'. To je prvič, da sta Scarlett Johansson in Matthew McConaughey nastopila skupaj, v oglasnem filmu za zaigrata bivša ljubimca, ki se po nekaj letih ponovno združita. In kje se zgodba odvija? Na nedeljsko jutro v New Yorku, ki je tudi najljubši kraj Martina Scorseseja: "Obožujem te ulice, so del mene, kajti tu sem odraščal."

Johansson igra nadobudno mlado zvezdnico, ki išče ljubezen, McConaughey pa privlačen uspešen zvezdnik, ki ga spremlja gruča paparacov. Modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta menda navdušena nad izbiro glavnih igralcev: "Scarlett je utelešenje ženske 'The One' parfuma. Živi in diha v vseh svoji ženstvenosti, izžareva poželenje in nedolžnost. Je hkrati premišljenost in senzualnost. V njenih očeh je nedolžnost, a njen nasmeh ima pridih nagajivosti. Je nadarjena igralka in lepa ženska."
O njenem 'on screen' partnerju pa imata podobne občutke. »Matthew je pravi šarmer. Je izjemen igralec in zelo čeden moški, ki z leti izgleda čedalje boljše. Ima tudi izjemen občutek za slog, da bistrega humorja in neizmerne karizme niti ne omenjamo. Noben drug moški ne bi mogel biti obraz dišave ' The One for Men'.

Film Street of Dreams je izšel v sredo, 6. Novembra in bo predvajan do novega leta. Kakšen se vam zdi? Vam je izbira glavnih dveh igralcev všeč?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj