Jimmy Choo predstavlja novo dišavo v omejeni verziji, Flash London Club, dišavo neprimerljivega  glamurja in navdušenja, vznemirjenja in  užitka polnih londonskih zabav. Sandra Choi, Jimmy Choo kreativna direktorica, se je vnovič odločila za sodelovanje s pionirko v svetu dišav, Christine Nagel, ki je novi dišavi dodala zanimiv preobrat. “Christine Nagel  je v svetu dišav moderna artistka. Deluje kul, a še vedno ultra ženstveno in razkošno.”

Dišava se razvija kot glasba na zabavi: ko bleščeče sveže zgornje note izhlapijo, se razkrije pravo srce dišave: opus tuberose, nesramno seksi in neustavljivega šarma. Za popoln zaključek dišave poskrbi osnova v nežnem lesu ter mošusu, pravi sonični val čutnosti.

“Jimmy Choo je tako zelo ženstvena znamka, da resnično mora imeti osnovo v čutnosti. Uporabila pa  sem bel les, sodobno noto, ki deluje nadvse prefinjeno, a ohranja bleščeč sijaj,” razloži Christine Nagel. Vijolična barva in kristalni blišč ne bi mogla bolje ponazarjati fluorescentne svetlobe londonskih klubov. Tudi škatlica je dovolj nazorna igra svetlobe. “Dišavo dojemamo kot modni dodatek, želimo si, da v ženski ustvari enako navdušenje kot pri nakupovanju čevljev ali torbice ,” pove Choi-jeva.

Flash London Club je pravi poklon londonski “party girl” in pripoveduje zgodbo o vibracijah Londona. Na voljo Eau de Parfum, 60 ml. Omejena izdaja ob 1. obletnici vonja Flash.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj