­­­Jesen je pred vrsti in kozmetične hiše so nam že postregle z omejenimi kolekcijami ličil za jesen in zimo. Vsaka ima nekaj svojega in posebnega, vsem pa so skupni damsko bela mat polt, močno poudarjene ustnice, v­ečinoma s šminkami v mat finishih, ter intenzivno naličene oči v stilu smoky eyes. Nohti se bleščijo v seksi vampy odtenkih.

Guerlain

Navdihnjena s povratkom modnih trendov dvajsetih let, je tu Guerlainova nova kolekcija barv za jesen/zimo 2008, ki sicer prinaša nekaj novih izdelkov, vendar jih pri nas žal ne bo na voljo.

Guerlain jesensko-zimska kolekcija 2008Tako bomo dobili le šminke KissKiss v štirih novih odtenkih (532 Orange Mambo, 556 Brun Jazzy, 555 Beige Groove in 578 Rose Salsa) ter  KissKiss Laque, polnoprekrivne glose oz. tekoče šminke, ki bodo na voljo v dveh novih odtenkih: 744 Beige Star in 722 Rouge Pin-up za 24,5 €.

Guerlain jesensko-zimska kolekcija 2008
Collistar

Flirt. Igra ženskega zapeljevanja, ki se začne in konča v tej enostavni besedi, je hkrati ime nove Collistar make-up kolekcije. Modra, kot resničen protagonist, včasih v kombinaciji z vijolično v odtenkih melancane, ki se igra s svetlobnim sijajem. “Flirt” nudi ženskam doživljanje sanjskih dimenzij lepote, kjer postane kraljica in protagonistka glamurja. Kolekcija, ki s svojimi drznimi odtenki in barvnimi kombinacijami poudarja igro zapeljevanja.

Collistar Flirt jesensko-zimska kolekcija 2008

V kolekciji boste našli nekaj presenetljivih proizvodov, ki so, tako kot vedno, izredno inovativnih tekstur ter združujejo praktično uporabo ter nego kože v enem. Kot taka sta proizvoda: Eye and Lash Glitter Gel, gel z bleščicami za oči in trepalnice in 3 in 1 Make-Up Stick, ki omogočata ličenje treh predelov obraza z enim samim proizvodom (oči, ustnice in lica). Modra barva kot protagonist kolekcije je napoved prihajajoče mode.

Eyeshadow Luminous Powder v čutno zapeljivem, nočno modrem odtenku (št. 12) in moderno vijoličnem odtenku (št.12), nov gel z bleščicami za predel vek in trepalnic Glitter Gel Eyes and Lashes. Puro Lipstick šminka je pravi balzam za ustnice. V kolekciji najdemo štiri odtenke rdeče: Ruby (no. 55), sijaj in sofisticiranost, Cardinal Red (no. 56), topla in izjemno privlačna, Scarlet (no. 57), najnovejši trend, ter Henna (no. 58), s pridihom rjave za chic videz. Perfect Nails Enamel je v treh novih odtenkih: Glitter Aubergine (št. 42) – sofisticiran in “chic”, Glitter Violet (št. 43 omejena izdaja) – čuten, in Blue (št. 44) – barva, ki simbolizira celotno “Flirt” kolekcijo.

Collistar Flirt jesensko-zimska kolekcija 2008­

Magični stik za poudarjanje predela vek, ust in lic: 3 in 1 Make up Stick, ki ob nanosu ustvari lahkotno, satenasto tančico na predelu vek, lic in ustnic, ki traja ves dan, zahvaljujoč odpornosti na vodo. Na voljo v štirih odtenkih: Pink Beige (št. 1), Brick (št. 2), Copper (št. 3) in Dawn Pink (št. 4).

6 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj