­­Diorjeva ženska, okrašena z razigranim stilom jazza in charlestona, ima sijočo in rahlo prosojno polt, dimne, kovinsko rjave oči, čuten, satenast nasmeh in nalakirane nohte. Neodvisna in odločna raziskuje monokromatske palete intenzivnih, globokih in prefinjenih odtenkov slive, rjave, kaki in kamelje barve, ki v dragocenih različicah z odsevi zlata, brona in bakra delujejo nadčutno. Letošnjo jesen je Diorjeva ženska “Dandy Lady”: poigrava se z dvoumno­stjo ter pretvarja razkošne moške sloge in drzne športne kontraste v edinstve­no ženstven videz, ki jemlje dih, vznemirja in je vražje seksi.

dior_dandy_jesen_2008_look­­­

Zvezda kolekcije je nedvomno Impression Cuir, ki ima vse, kar je potrebno, da se podžgeta hrepenenje in strast. Zbirateljski predmet za oč­i, neverjetno prefinjen in dragocen kot vintage denarnica. Ekskluzivna Diorjeva tehnologija stiskanja praškov vsebuje med luskami krokodiljega vzorca akvarelne barve, ki dajejo prašku osupljiv reliefni učinek. Med bisernatimi odtenki beige in rjave je posuta bronasta z dragocenimi in lesketajočimi se odsevi zlate. Impression Cuir ni samo senčilo za veke, ampak pravi modni dodatek za oči v omejeni izdaji.

dior_dandy_jesen_2008_impression_cuir2

Novost je tudi dvojno senčilo za oči Palette 2 Couleurs. Oči odene z dvema teksturama in dvema odtenkoma. Prvi odtenek je mat in intenziven, drugi pa svetlejši in bisernat. Dva temna, rjava odtenka v kombinaciji z dvema sijočima, bisernatima odtenkoma, ki odeneta oči v bleščečo ambro ali lesk srebra. 695 Bronzy look, kombinacija rjave in bronastih odtenkov ter 775 Silver look, mešanica sivkasto-rjave in srebrnih tonov.
Paleta senčil za veke Palette 5 Couleurs, ki združuje pet odtenkov, je na voljo v dveh novih barvnih harmonijah: 673 v zemeljskih tonih, skupaj z satenastimi jesenskimi odtenki, ki temeljijo na beige, kakiju, rjavi in škrlatni, ter 539 v mavričnih usnjenih tonih. Eyeliner 363 Kaki Irisé / Iridescent Khaki je nepogrešljiv izdelek za nepozabne oči.

 

dior_dandy_jesen_2008_dvojno dior_dandy_jesen_2008_sence5­­

Lahek in lesketajoč se DiorSkin Poudre Shimmer osvetli polt z bleščečim sijajem in kožo odene v prosojen lesk. Letošnjo jesen bo polt polepšala bakrena barvna harmonija, poudarjena z dragocenimi bisernatimi odsevi: 003 Diamant Cuivré / Copper Diamond. Rdečilo za lica DiorBlush z mešanico dveh kontrastnih odtenkov v eni embalaži opredeli konture obraza. V odtenku 739 Rose Cuivre / Pink Copper, nova barvna harmonija v omejeni izdaji, polepša vse barve kože in jim podarja zdrav in bleščeč sijaj.

Vsak od štirih novih odtenkov rdečil za ustnice Rouge Dior s svojo satenasto in bogato barvo popolno oblikuje ustnice in jih naredi svilnato gladke. Eleganten in brezčasen Rouge Dior se poigrava z glamuroznimi barvnimi harmonijami, ki se gibljejo od zapeljivo beige do rjave femme fatale: 423 Beige Western / Western Beige, 559 Rose Drama / Pink Drama, 619 Brun Fiction / Fiction Brown ter 874 Prune Fantastique / Fantastic Plum.
Zahvaljujoč Rouge Dior Crème de Gloss, ki je na voljo v dveh šarmantnih odtenkih (subtilno rožnata in sliva), so ustnice odete v brezhiben sijaj, satenast videz in popolno eleganco: 735 Crème de Bordeaux / Creamy Burgundy ter 875 Délice de Prune / Delicious Plum.
Dior Addict Ultra Gloss Reflect je na voljo v dveh mehkih, kremnih odtenkih: 587 Beige Dentelle/ Lace beige in 877 Prune Lurex / Lurex Plum. Laki za nohte Dior Vernis so s svojo dolgo obstojnostjo in izrednim leskom vrhunski modni dodatek za karizmatični videz: 827 Rouge Ebène / Red Ebony ter 987 Violine Mystique / Mystic Violine.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj