Novi odtenki v jesenski kolekciji ličil Laure Mercier, vsebujejo bogate in temne čokoladne odtenke, ki se prepletajo s toplo zeleno in nevtralnimi toni. Celotna kolekcija je na voljo v omejeni izdaji. Za jesensko sezono je Laura Mercier navdih iskala v hollywoodskih zvezdnicah iz poznih 40-ih let prejšnjega stoletja – v obdobju ko se je črno-beli film preobrazil v barvnega. Paleto barv navdihuje kinematografski vintage čar, strog romanticizem in ultra ženstvena podoba. Izpopolnjen videz je tisti, kjer oči nosijo tihe, zadimljene mešanice modro zelene in čokoladne. Trepalnice so dolge, polne volumna in definirajo oči. Ustnice so zavite v kremast, mehak sloj v odtenkih rožnate in kremasto vijolične.

laura_mercier_jesen_2012_cinema_noir
 

Za ličenje oči so v kolekciji na voljo naslednje novosti: Za bolj intenziven pogled je na voljo duet senčila za veke 2 v 1 Lara Mercier Eye Colour Duet v odtenku rjave (Suspense) in modre (Mystere); maskara za trepalnice Long Lash Mascara, v modni barvi rdečega vina (Burgundy), ki bo zaznamovala letošnjo jesen; eyeliner Tightline Cake v dveh odtenkih: Deep Teal in Ground Espresso. Shimmer Bloc v rožnato oranžnih in bronastih odtenkih: Starlet Mosaic, ki se uporablja kot osvetljevalec (highlighter), primeren za oči, obraz in telo.

laura_mercier_jesen_2012_cinema_noir_3
2 v 1 Lara Mercier Eye Colour Duet

laura_mercier_jesen_2012_cinema_noir_4
Laura Mercier Tightline Cake


Laura Mercier Cinema Noir Shimmer Bloc

Ustnice boste lahko odele v štiri nove odtenke šmink Crème/Shimmer Lip Colour s kremasto in svetlikajočo teksturo: Passion Fruit, Tea Rose, Raspberry Sorbet in Fresh Brown. Pri Lauri Mercier pa seveda niso pozabili niti na detajl, s katerim lahko naredite velik vtis – na skrbno urejene nohte, ki jih boste lahko pobarvali v tri nove jesenske odtenke: v čokoladni Cocoa Suede, modni nevtralni kožni barvi Nude Silk in v topli čokoladni Organza (Laura Mercier Nail Lacquer).

laura_mercier_jesen_2012_cinema_noir_laki 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj