Jeremy Renner je leto dni po hudi nesreči s snežnim plugom, ki jo je komaj preživel, s hvaležnostjo obiskal bolnišnico: “Za vedno sem vaš dolžnik.”

“Rolanje skozi Reno, poln veselja, blagoslovov in pic!!!!” je v petek na svoj Instagram zapisal zvezdnik. “Ustavil sem se, da bi videl otroke/superjunake , ljudi z urgence ter zdravnike, medicinske sestre in osebje v bolnišnici Renown.”

Renner je nadaljeval: “Izrekam spoštovanje in praznujem ljubezen, življenje in blagoslove, ki jih prinaša vsem nam. Hvala vam in tej skupnosti, ker ste me obdržali tukaj. Zahvaljujem se vam za vedno #loveandtitanium”.

Sporočilo hvaležnosti zvezdnika je vključevalo fotografijo, na kateri se smehlja na sovoznikovem sedežu gasilskega vozila. Na vozilu je bil logotip Rennerjeve neprofitne fundacije Rennervation, ki zagotavlja “trdno in sočutno podporo ranljivim otrokom”, piše na njihovi spletni strani.

Renner je delil tudi fotografijo, na kateri stoji skupaj z gasilci iz Truckee Meadows, ko se je zahvalil prvim posredovalcem. Na drugem posnetku se je Renner nasmehnil v bolnišnici Renown, obkrožen z veliko množico bolnišničnih delavcev.

“Ta ekipa se je izkazala,” je zapisal.

52-letnega Rennerja so 1. januarja prepeljali v bolnišnico v mestu Reno v zvezni državi Nevada, potem ko ga je povozil snežni plug. Igralec je, da bi rešil svojega nečaka, stekel pred 6,5 ton težak plug, ki mu je polomil 30 kosti v telesu in ga povsem pokopal pod sabo.

Nedavno objavljeni posnetki telesne kamere nenavadne nesreče so pokazali, kako so se zdravniki gnetli okoli krvavega kraja nesreče, preden so zvezdnika filma “Hurt Locker” z letalom prepeljali v center za zdravljenje.

Renner je po okrevanju obširno spregovoril o tragičnem dnevu in Diane Sawyer povedal, da bi “to storil še enkrat”, da bi rešil nečaka. “Občutil sem vso bolečino,” je dejal novinarki. “Vsak trenutek sem bil buden.”

Igralec. ki je tudi razkril, da mu je med nesrečo izpadlo oko, je Sawyerjevi povedal, da ni bil prepričan, ali bo preživel bolnišnico. “V telefon sem si pisal zapiske – zadnje besede svoji družini,” se je spominjal.

Druge poškodbe, ki jih je igralec utrpel, vključujejo zdrobljena rebra, zlomljeno spodnjo čeljust, zlomljeno nogo in še veliko več. Na srečo je Renner na poti k okrevanju. Aprila se je celo prvič po nesreči pojavil na rdeči preprogi.

Septembra pa so Rennerja opazili na nočni zabavi v Los Angelesu skupaj z neznano rjavolasko.

Spodaj si oglejte kratek dokumentarni prispevek o tem, kako hudo nesrečo je imel Jeremy in kako neverjetno je okreval:

PREBERITE TUDI: Po hudi nesreči s plugom je zvezdnik v kritičnem, a stabilnem stanju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj