… svojo staro zvezo z igralcem Benom Affleckom. Golobčka zveze še nista javno naznanila, vendar nista pa mogla ubežati paparacem, ki so ju ujeli, ko sta bila na romantičnem potovanju v Miamiju. Vedno več časa preživljata skupaj, tuji mediji pa pišejo, da je zdaj odločitev za skupno življenje sprejeta. E! News piše, da se bo Jennifer preselila k Benu v Los Angeles.

Kdaj se bo začela seliti, ni znano, a vir blizu igralke je dejal, da želi v Kaliforniji narediti svoj novi dom. S to potezo želi Jennifer začeti novo poglavje v svojem življenju. Vir blizu igralke je nedavno za tuje medije povedal, da se igralka z Benom počuti vse bolj sproščeno. Razmišljata o vseh možnih načinih zveze, le nebo je njuna meja. Vse je v iskanju skupnih točk in ohranjanju odnosa. Tako sta srečna, da sta spet skupaj,” je povedal vir.

Kako srečna je ena najslavnejših žensk na svetu, kaže tudi nasmeh na obrazu, ki ga v zadnjih tednih ni odstranila in to so opazili številni oboževalci, ki so novico o zvezi navdušeno sprejeli.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez predstavila lastno kozmetično linijo JLo Beauty

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj