… sodelovanju z oblikovlcem enih najlepših čevljev na svetu, Giuseppom Zanottijem. Sama je sicer že pred časom priznala, da ne ve več, koliko parov čevljev se skriva po njenih omarah, vsekakor pa je velika ljubiteljica visokih pet in mačjih petk na njej skoraj zagotovo ne boste videli.
 
Tako je v četrtek zvečer v luksuzni prodajalni Neiman Marcus na Beverly Hillsu predstavila svojo kolekcijo – jasno, noseč eno izmed svojih kreacij. Glede sodelovanja je bila navdušena in je povedala: “Z umetnikom, kakršen je Giuseppe, ki ima toliko izkušenj in se osredotoča na detajle, se tako veliko naučiš.”
 
Sicer pa je bila to po njenih besedah 'zelo zabavno sodelovanje', s katerim je hotela ujeti svoj osebni slog: “Je ženstven, je seksi. Če bi delali kolekcijo Giuseppe za Jennifer Lopez in Jennifer Lopez za Giuseppe, bi ta vsebovala te elemente.”
 
Kolekcija pa ni le ženstvena in seksi, temveč tudi zelo osebna: vsi čevlji so dobili imena po ženskah v njenem življenju. “Hotela sem uporabiti vsa ženska imena svoje družine,” je povedala. “Giuseppe je rekel ‘Potrebujeva imena modelov,’ in jaz sem rekla ‘V redu, imam tono imen!’ Moja družina je moja stabilnost – zame so tako trdni – in ko pomislim na čevlje, pomislim na pritlehnost. Zame je bila to povezava. Tako sem vzela imena sestrične Tiane, sester Leslie in Lynde, hčerke Emme in vseh ostalih in se odločila, da jih počastim s tem. Lynda mi je pisala ‘Po meni je poimenovan čevelj?!’ in sem rekla, ‘Tega sem hotela poimenovati po sebi, a sem ga po tebi!'”
 
 
Njen najljubši model pa je “Leslie”, ki ga je imela tudi obutega za predstavitev, ker je “najbolj fin in seksi in minimalističen in njegova barva – nežno roza s kristali – je zelo unikatna. To je čevelj, ki bi ga sama tako zelo nosila.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj