Jennifer Lawrence je bila slika elegance, ko je v torek, 24. oktobra, prišla na podelitev nagrad WWD Honors 2023 v New Yorku. Videz je dopolnila na najboljši možni način: z rdečo šminko.

33-letna igralka se je pojavila v osupljivi črni obleki srednje dolžine modne hiše Christian Dior, ki je bila na sredini prepasana in je elegantno razkrivala eno ramo. Videz dopolnila s salonarji znamke The Row kožne barve ter debelo zlato zapestnico in geometrijskimi uhani, ki jih je oblikovala Elsa Peretti za Tiffany and Co. Lasje je imela spete v čvrst čop.

Dogodek, ki je bil del vrha WWD Apparel and Retail CEO Summit, je potekal v zasebnem klubu Casa Cipriani na Manhattnu. Med nagrajenci je bila tudi Maria Grazia Chiuri, umetniška vodja ženskih kolekcij pri Diorju.

Lawrence je od leta 2012 ambasadorka podjetja Dior, zato je bilo pričakovano, da je bila izbrana za podelitev nagrade – natančneje priznanja John B. Fairchild Honor – 59-letni Chiurijevi.

Med sprehodom po rdeči preprogi pred prireditvijo je Lawrence povedala, kaj občuduje pri Chiurijevi.

​​​​​​​

“Najprej njene modele in njen slog. Ima pa tudi najbolj prijazno srce in pretirano navdušeno delovno etiko,” je dejala Lawrence. Dodala je tudi, da se zaradi Chiurijevih kreacij počuti “kot ženska” in da ima oblikovalka “tako kul energijo”.

“Preprosto zna oblikovati stvari za žensko. V njenih oblačilih se počutim kot sodobna, kul, lepa ženska.”

Lawrence že več kot desetletje zvesto nosi Diorjeva oblačila in leto 2023 ni bilo nobena izjema.

Čeprav oboževalci že dolgo občudujejo slog Jennifer Lawrence, ne moremo, da ne bi opazili, da je v zadnjih mesecih postala nekakšen oglas tihe luksuzne estetike, za kar je zaslužen njen novi stilist Jamie Mizrahi.

V intervjuju za britanski Vogue, ki je bil objavljen 16. julija, je Mizrahi povedala, da se je njun profesionalni odnos “razvil naravno”, saj sta najprej začela kot prijateljici in sosedi v Los Angelesu. “Njena garderoba je razmeroma preprosta in sodobna, vendar se ne ravna po tem, kaj je moderno,” je dejala Mizrahi. “Njeno oblačenje je čisto in sproščeno.”

PREBERITE TUDI: Jennifer Lawrence dobila zgrešeno tetovažo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj