… znamke Max Mara. Sodelovanje je prvo tovrstno za Jennifer, saj še nikoli ni bila obraz kakšne modne hiše, hkrati pa je to tudi prvič, da so pri Max Mari najeli za svojo predstavnico zvezdnico.


Jennifer Garner v oglasu Max Mara

Na fotografijah Jennifer Garner pozira fotografu Mariu Sorrenti, oblečena pa je v luksuzen plašč kamelje barve. Predstavlja pa tudi novo Max Marino torbico, imenovano JBag, katere oboževalka je menda postala takoj, ko jo je videla: "Všeč mi je, da je dovolj velika, da lahko v njej nosim karkoli in vse, kar potrebujem, a je hkrati dovolj majhna, da v njej ne izgubim ključev."


Snemanje oglasov za oglasno kampanjo Max Mara

Jennifer pa je povedala tudi,  da je prava izbira za italijansko modno hišo: "Moj slog je pragmatičen, rada nosim oblačila, ki imajo zares luksuzno teksturo in dajejo dober občutek na koži." Vodja modne hiše Max Mara, Luigi Maramotti, se z Jennifer očitno strinja, saj je za WWD povedal: "Jennifer Garner je prava ženska, ne dekle z naslovnic, ni starleta in ima različne interese, družino in vrednote. Je prava ženska, ki uteleša Max Mara žensko. V popolnosti odseva naš imidž."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj