… Jan Plestenjak v novo leto vstopa z novo skladbo in videospotom ‘Na vetru s severa’. Gre za že četrti singel z njegovega lanskoletnega 15. albuma ‘V naju še verjamem’.

“Nekdo te je poslal, je vedel, da je prav” v svoji novi skladbi prepeva vedno šarmantni Jan Plestenjak. Skozi pesem nas poziva, da si dovolimo videti resnico. “Sezujmo čevlje, ki nam jih narekujeta čas in okolje ter si obujmo nekaj, kar je resnično, ne imaginarno. Vse je pred našimi očmi – včasih smo le zaslepljeni in ne vidimo.”

Videospot, v katerem lahko med drugim tudi prvič vidimo njegov nov spremljevalni band, tokrat prikazuje prav posebno zgodbo ljubezni med na videz povsem nekompatibilnim parom. Med tem ko imamo na eni strani fanta, ki je izgubljen v svetu karierizma in samopotrjevanja, spoznamo na drugi preprosto dekle s hribov, ki živi umirjeno življenje. Ravno njuno srečanje je tisto, ki ključno zaznamuje njuno pot ter jima razblini svet iluzij.

Poslušalci so navdušeni nad novo pesmijo, prav tako se že vrti na radijskih postajah. Hitro gre v uho, zato ne dvomimo v to, da bo postala hit leta 2022.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj