Jake Gyllenhaal ponosno razkazuje svojo brezhibno postavo, za katero je pošteno garal.

Jake Gyllenhaal je za svoj prihajajoči film Road House popolnoma izklesan – svoje izklesano telo pa je pokazal tudi na petkovem tehtanju na UFC 285.

V videoposnetku, ki ga je posnel MMA Junkie, lahko občudujemo videti 42-letnega igralca, kako se steguje na oder, preden ga predstavijo kot izzivalca srednje kategorije UFC Edwarda Daltona. Ko pride na oder, Gyllenhaal podžge množico, nato pa si sleče športno jopo in razkrije osupljivo telesno preobrazbo.

Veteran UFC Jay Hieron se nato odpravi na oder, da bi se stehtal. Hieron, ki igra borca Jacka Harrisa, se je pomeril z Gyllenhaalom, ki je pozneje Hierona udaril. Po tem, ko se je začel pekel, je Gyllenhaal poklical svojega nasprotnika.

Po poročanju MMA Junkie je legenda UFC Conor McGregor stopil na oder, potem ko sta se Jon Jones in Ciryl Gane še zadnjič pomerila pred dvobojem UFC 285, in rekel množici, naj bo čim bolj glasna, da bi posnel prizor za film Road House, predelavo istoimenskega trilerja iz leta 1989 s Patrickom Swayzejem v glavni vlogi.

Poročajo, da so posneli več posnetkov slavnostnega tehtanja in soočenja med Gyllenhaalom in Hieronom, da bi dobili najboljšega.

V filmu bo nastopil tudi McGregor, čeprav ni sodeloval v prizoru, ki so ga snemali v T-Mobile Areni v Las Vegasu.

PREBERITE TUDI: Eden najbolj priljubljenih (in privlačnih!) zvezdnikov razkril, da ima hudo fobijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj