Jada Pinkett Smith trpi za avtoimunsko boleznijo alopecija, ki povzroči izgubo las. S to težavo se zvezdnica spopada že nekaj let, a ne dovoli, da bi jo to dotolklo.

50-letna igralka je pred dnevi tako objavila iskren video, v katerem je pokazala eno izmed svojih plešastih lis na glavi, kjer so ji lasje izpadli in ji ne rastejo več.

“Sedaj se lahko samo še smejim,” je rekla Pinkett Smith, ko je s prstom podrsala po svoji goli lisi brez las na sredini lasišča. “Vsi veste, da se borim  alopecijo in potem nenadoma en dan opazim tole linijo tukaj. Poglejte to.”

Smehoma Pinkett Smith nadaljuje: “Torej pokazalo se je kar iznenada in tole bom malo težje skrila. Zato sem se odločila, da raje kar delim z vami, da me ne boste spraševali.”

Namesto, da bi bila zaradi tega vznemirjena, skuša biti pozitivna glede svoje izgube las. “Veste, šla bom ven in si tja nalepila nekaj kristalčkov. Naredila si bom malo kronico. To bom naredila,” je dejala.

V svojem Instagram videu je povedal še: “Morala se bom na golo pobriti, da ne bo kdo mislil, da sem imela operacijo na možganih ali kaj podobnega. Jaz in tale alopecija bova prijateljici .. pika!”

Julija lani jo je sicer navdihnila 21-letna hči Willow Smith, ki si je popolnoma obrila glavo. “Willow me je pripravila do tega, ker je bilo čas, da sprejmem to,” je zapisala.

“AMPAK … moja 50a bodo božansko osvetljena s tole plešo!” je še dodala.

Da se ima alopecijo, je prvič odkrila pred skoraj 4 leti, leta 2018: “Bilo je strašljivo, ko se je začelo. Bila sem pod prho in nenadoma sem imela polno las v svojih rokah in prešinilo me je ‘O, moj bog, a bom postala plešasta?'”

Na srečo je kmalu odkrila tretma, ki ji je uspel delno zadržati nadaljnjo izgubo las. “Dobivam steroidne injekcije in izgleda, da pomagajo, ne pa tudi zdravijo, sem pa odprta tudi za druge rešitve,” je povedala v videu.

 

Sicer pa je hvaležna za vse nasvete, ki jih je dobila. “Rada bi se zahvalila vsem, ki ste mi pisali, od zdravnikov do holističnih strokovnjakov, ki ste me kontaktirali zaradi tele moje glave, tako zelo cenim. In vsak nasvet, ki mi ga namenite, tudi preučim.”

PREBERITE TUDI: Kaj povzroča izpadanje las in kako si lahko učinkovito pomagamo?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj