Deli

Glavna skrb mladih so trajna in zanesljiva delovna mesta, podatki pa kažejo na to, da smo v Sloveniji po deležu začasnih in prekarnih oblik zaposlitve med mladimi v samem evropskem vrhu. Vabljeni na dogodek, v sklopu katerega bo predstavljena aktualna problematika zaposlovanja mladih in znanj, ki jih mladi danes nujno potrebujejo za konkurenčnost na trgu delovne sile.

Na dogodku bo predstavljen tudi projekt “Coca-Colina priložnost za mlade”, ki ga je kot odgovor na izzive, s katerimi se soočajo mladi pri iskanju zaposlitve, zasnovala Coca-Cola HBC Slovenija v partnerstvu s podjetjem Adecco Slovenija. V sklopu projekta bodo v različnih krajih po Sloveniji potekale tridnevne brezplačne delavnice, na katerih se bodo mladi v starosti od 18. do 30. leta, ki so brez zaposlitve in niso vključeni v proces izobraževanja, učili življenjskih in poslovnih veščin. Delavnice bodo potekale pod vodstvom izkušenih predavateljev in mentorjev, med katerimi so tudi znani slovenski managerji.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. aprila, ob 11. uri, v restavraciji DiVino, na Ameriški ulici 8 (prvo nadstropje), BTC City v Ljubljani.

Vaši sogovorniki bodo:

  • Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka
  • Matija Goljar, podjetnik, vodja Ustvarjalnika
  • Asta Otavnik, strokovna sodelavka za kadre, Adecco Slovenija
  • Filip Pesek, podjetnik in predavatelj
  • Miro Smrekar, direktor podjetja Adecco Slovenija
  • Boška Trbojević, direktorica komunikacij za poslovno enoto Coca-Cola HBC Adria

Veselimo se srečanja z vami.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here