… srečneži, ki jim je sploh uspelo priti na izjemno oblegano spletno stran – kupili izdelke priznanih blagovnih znamk Burberry Prorsum, Aquascutum, Givenchy, Marni in Chloe po smešno nizki ceni 1 britanski funt.

theoutnet_razprodaja


Razprodaja, ki se je začela ob 7.24 po britanskem času, je bila zaključena manj kot dve uri kasneje, saj je najboljših kosov seveda takoj zmanjkalo, mnogim pa sploh ni uspelo priti na stran, dokler ni bilo že vse razgrabljeno. Direktorica spletne strani Stephanie Phair je dejala: “Navdušeni smo, da je toliko ljudi navdušnih nad našo spletno stranjo in našim delom. Kljub temu, da smo bili pripravljeni na naval zaradi razprodaje, smo bili presenečeni nad obiskom. V eni sekundi je bilo kupljenih tudi do devet izdelkov, kar je povzročilo sesutje strani. Ta to nam je seveda zelo žal, saj so bili nekateri zelo razočarani, ker niso mogli ničesar kupiti. Smo pa seveda presrečni za vse, ki jim je to uspelo.”

Za vse, ki jim nakup zaradi preobremenjenosti spletne strani ni uspel pa pripravljajo izboljšave in popravke, da “vam bodo še bolje služili in vam tudi v prihodnje nudili možnosti izjemno ugodnih nakupov”.

4 KOMENTARJI

  1. Jaz sem si želela eno oblekico Catherine Malandrino, ampak bi se zadovoljila s čimerkoli. Tako pa sem lahko samo za nekaj sekund gledala vse kose na razprodaji, preden se je sesula stran. Še zdaj mi gre na jok.

  2. Ojej, jaz sem vsaj bila tako pozna da nisem niti videla brez ‘Sold Out’ oznak. Ma kako so pa druge kupile, če se je vse sesulo???

  3. Nimam pojma. Boljša internetna povezava? Server je večinoma javljal, da ga ni, ampak tu pa tam je za kako sekundo delalo in enim je uspelo na hitro kupit.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj