Vendar pa je za večino nas navadnih smrtnic to le pobožna želja. Le redke imajo srečo, da jim je mati Narava dala goste, temne, dolge trepalnice, ki so lepe brez 101 pripomočka za ukrivljanje, barvanje, podaljševanje trepalnic in risanje.
 
Zadnje čase je zelo priljubljeno podaljševanje trepalnic v salonih. Rezultati so sicer čudoviti, vendar je ta postopek drag, poleg tega pa ga je potrebno nenehno ponavljati. Ali ne bi bilo čudovito, če bi lahko imele dolge, košate in krepke naravne trepalnice?
 
Ženske smo pred nekaj leti lahko o čem takem le sanjale, danes pa so sanje dejanska resničnost: izumili so izdelek, ki pomaga trepalnicam zrasti v dolžino, preprečuje jim prehitro izpadanje in jih krepi z oblico hranilnih snovi. Izdelek je na voljo v obliki seruma, imenuje se pa DERMALUXELASH!
 

 
Izjemno: do 50% daljše trepalnice, dokazano!
 
Serum DERMALUXELASH je edinstven izdelek, ki je obnorel tisoče Slovenk, ki se niso želele sprijazniti s kratkimi, šibkimi in redkimi trepalnicami. Nič čudnega. Serum namreč podaljša rastno fazo lasnega mešička, zato trepalnice rastejo dlje in mnogo kasneje izpadejo. Rezultati so dih jemajoči:
 
  • trepalnice so do 50 % daljše, ker rastejo dlje, kot bi sicer;
  • trepalnice so gostejše, ker kasneje izpadejo;
  • trepalnice so temnejše, ker se izloča več melanina;
  • trepalnice so naravno privihane;
  • trepalnice so nahranjene ter zato bolj elastične in močne.

Zadostuje samo 1 nanos seruma na dan

 
Serum DERMALUXELASH je potrebno nanesti samo 1x na dan. Namažete si ga zvečer na očiščeno veko tik ob trepalnicah, ena steklenička pa zadostuje za do 2 meseca uporabe. Prve rezultate boste doživeli že v prvih 2 tednih uporabe, popolno razrast trepalnic pa po 4 tednih. V tem času vam bodo trepalnice tako zrasle, da vam bodo zavistne vse prijateljice … 

 

Prvi in edini klinično testiran serum za rast trepalnic v Sloveniji

Za konec velja omeniti še, da bodite zelo pazljivi, kaj nanašate na svoje oči. Na trgu se prodaja veliko nepreverjenih izdelkov sumljivega izvora in še bolj sumljive kakovosti. Z očmi se res ne moremo šaliti, zato smo serum DERMALUXELASH pošteno testirali, da lahko vsakemu kupcu pogledamo v oči in mu pokažemo rezultate kliničnih testov. Izdelek so testirale Slovenke pod vodstvom slovenskega oftalmologa, rezultati pa so na voljo vsem. Zdravnik je potrdil, da je serum DERMALUXELASH varen in učinkovit izdelek, zato ste lahko prepričani, da imate v rokah preverjen izdelek.
 

 

Edini serum, ki ga prodajajo tudi v lekarnah

Lekarne ne prodajajo nepreverjenih izdelkov, saj imajo strogo kontrolo kakovosti. Serum DERMALUXELASH lahko dobite v vseh slovenskih lekarnah, ali pa ga kupite na spletni strani www.medilip.si ali v drogerijah Müller.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj