Ta teden je Kate Middleton predstavila svoj zadnji projekt, in sicer je sodelovala pri zasnovi prelepega vrta, katerega namen je družine in posameznike povezati z naravo.

Vojvodinja je z velikim navdušenjem svoj projekt #RHSChelsea Back to Nature Garden, pokazala tudi kraljici Elizabeti II., dan prej pa se je po vrtu sprehodila z družino. Kate je ob raziskovanju prelepega zelenega vrta, pokazala navdihujoče spomladanske stajlinge, ki nam podajo dobre ideje za outfit.

PREBERITE TUDI: S tem modnim trendom je pravzaprav pričela princesa Diana

Letos so modne dolge, sproščene in cvetlično potiskane obleke, ki so kot nalašč za proste dni in čas, ki ga preživljamo nekje na lepšem. Kate je izbrala obleki z dolgimi rokavi: prvi dan je nosila drobno cvetlično potiskano obleko, pri kateri je izstopala modna rumena, drugi dan pa oblekla belo z večjim modrim rožnatim potiskom. Z obema se je prelepo zlila v naravno okolje. Zraven je kombinirala svoje priljubljene bež espadrile z debelejšim podplatom.

To pa ni bil njen edini stajling, saj se je za druženje z otroki iz tamkajšnje šole, oblekla zelo praktično: v rjave hlače s širokimi hlačnicami, v katere je dodala preprost rjav pas in ob hlače kombinirala belo srajco z nežnim vzorcem čipke. Zraven je na boso nogo obula preproste nizke bele superge.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle je mojstrica v nošenju tega kroja oblek

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj