… mnogo dobrih lastnosti. Biki in bikice se dobro ujamejo z devico, kozorogom, rakom in škorpijonom, nezdružljivi pa naj bi bili z levom ali vodnarjem. V nekaterih kombinacijah se morda lahko ujameta bik in bikica, enako velja za bika in ovna.


 

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu oven?

Prednosti

Biki so na splošno zelo zanesljivi in zvesti. So odlični načrtovalci. Svojim partnerjem pomagajo, da ostaneo prizemljeni na svoji poti. Njihova čutnost je tista lastnost, zaradi katere so odlični partnerji. Pogosto se izkaže, da so izvrstni kuharji.

Slabosti

Biki se ne izkažejo ravno najbolje, kadar pride do prilgajanja. Niso fleksibilni in zato lahko pride do konfliktov, kadar jim ni všeč partnerjev načrt. Potrebujejo čas, da se čustveno odprejo. Svojih odločitev ne sprejemajo iz praktičnega stališča, temveč iz srca, kar jim včasih oteži situacijo.

Hodite z bikom?

Razvajajte jih. Ni nujno, da jih razvajate z dragimi ali vrednimi stvarmi. Za bike bo dovolj, če jih boste razvajali s stvarmi, ki zahtevajo organizacijo, vi pa ste se zanje tako potrudili, da ste z veseljem snovali načrt zanje. Cenili bodo majhne podrobnosti, kot so recimo detajli ambienta (skrbno izbrano vino, rože ali svečke). Najbolj bodo cenili umirjenost in tradicionalne, pričakovane stvari. Seveda v vaše zmenke lahko dodate kanček spontanosti in zabave, a v mejah normale.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj