Prelepi sončni in vroči dnevi so se pričeli, a se pri tem zagotovo pojavlja vprašanje kaj obleči, da nam bo čim manj vroče, hkrati pa tudi, kaj naj praktičnega oblečemo za v službo?

Letos je modno vse, kar je v povezavi s 70-imi leti prejšnjega stoletja. Oblikovalci poudarjajo, da smo pozabili, da je bilo v tistem času tudi veliko dobrih krojev. Med njimi najdemo tudi hlače s širokimi hlačnicami (imenovane culottes), ki pravzaprav izgledajo skoraj kot krilo (še posebej, če so hlačnice zelo široke in iz padajočega, lahkega materiala), a so bolj praktične. To pa ni vse, zaradi česar jih bomo vzljubile …

PREBERITE TUDI: Poletni poslovni outfiti

Takšne hlače naj bi poživile žensko garderobo ter vizualno stanjšale in podaljšale noge. Do sedaj je bila moda taka, da so bile hlačnice spodaj čisto ozke, tako da so poudarile ženske boke, široke hlačnice pa naj bi to uravnovesile in prikrile kakšno manjšo nepravilnost.

Kako jih nositi?

Zelo lepo se široke hlačnice podajo k visokim petam. Oblikovalci pravijo, da jih ne morete nositi k balerinkam. Prav tako morate potem k tako širokemu spodnjemu delu, kombinirati nekaj oprijetega – oprijet top, jakno,… Izogibajte se temu, da zgoraj oblečete tudi kakšno široko majico.

PREBERITE TUDI: Poletni outfiti z boemskim pridihom

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj