V tretje gre rado, pravi pregovor. Nekdaj slavna manekenka, ki je bila med drugim tudi Viktorijina angelčica, je spregovorila o svoji ‘magični’ poroki z rokerjem skupine Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem.

“Bilo je tako čudovito in imeli smo se krasno,” je 46-letna supermanekenka  povedala v intervjuju. “Tri tedne sva bila v Italiji. Sedaj nosim ohlapnejša oblačila, ker sem preveč jedla in se preveč zabavala!”

Par, ki se je zaročil decembra 2018, se je avgusta letos drugič poročil (prvič se je februarja na skrivni ceremoniji). “Želim si, da bi lahko povabila več ljudi! Bilo je bolj intimno, nismo mogli vključiti več ljudi,” je Klum povedala o njuni drugi poroki. “Bilo je enkratno. Plesali smo, dokler ni vzšlo sonce in super je bilo, ker nikogar niso bolele noge. Bilo je tako magično.”

Kaulitz, ki sicer šteje le 30 let in je torej 16 let mlajši od zvezdnice, je tudi sodnik v šovu “America’s Got Talent: Champions”. O njem je Klum povedala: “Res je pripravljen na vse. Glede tega sva si zelo podobna. Res uživa življenje in je zelo radodaren. Super prijazen je. Končno sem našla svojega partnerja, veste?”

Klum je bila pred tem poročena z Ricomm Pipinom, od 1997 do 2002; nato s pevcem Sealom, s katerim ima tudi 4 otroke. Kaulitz je bil pred tem poročen enkrat, s poslovno žensko Ri Sommerfield, od 2015 do 2018.

Julija 2018, štiri mesece po tem, ko se je začelo govoriti, da se par videva, je Klum z glasbenikom spregovorila o njuni razliki v letih. “Zadnje čase me vsi drugi opominjajo na najino razliko v letih, razen sama sebe,” je izjavila. “Moj fant je precej mlajši od mene in veliko ljudi se sprašuje in me zaslišuje o tem. To je tudi edini primer, ko so mi mojo starost vrgli v obraz in se moram zagovarjati.”

Nadaljevala je: “O tem sicer sploh ne razmišljam. Moraš živeti srečno brez pretiranih skrbi o tem, kaj si mislijo drugi, ker skrbi poskrbijo samo za dodatne gube.”
Glede na to, kako nekdanja supermanekenka izgleda pri 46-ih, bo kar držalo!

PREBERITE TUDI: Najbolj seksi fotografije Heidi Klum posnela njena lastna mati

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj