V kolekciji Gabriele Hearst za Chloé jesen/zima 2023 je bilo predstavljenih več kombinežnih oblek – eno od njih je nosila Lila Moss, ki je revijo zaključila v brezhibni beli obleki, okrašeni z biserno verižico in sandali z zlato zaponko.

Seveda je bila Lilina slavna mama, Kate Moss, že v svoji zgodnji manekenski karieri oboževalka kombinežnih oz. ‘slip’ oblek. Stil, ki ga je Lila nosila na modni brvi, je spominjal na obleko, kakršno je John Galliano podaril Kate za njen 21. rojstni dan in jo je nato nosila na podelitvi nagrad CFDA leta 1995.

“Vsa ta leta je potovala z mano povsod,” je supermodel nekoč razkril za Vogue in jo opisal kot “najbolj popolno obleko”. Še eno dejstvo? Posodila jo je Sadie Frost, ko se je poročila z Judom Lawom.

​​​​​​​

V intervjuju za naslovnico britanskega Voguea maja 2022 je Lila razkrila, da mami “krade” plašče Saint Laurent in torbice Chanel, Kate pa svoji 20-letnici vzame trenirke.

In če bi si kdaj želela izposoditi obleko, je tudi teh veliko, čeprav je Kate priznala, da ne ve, kje so nekateri njeni najbolj znani kosi. V videoposnetku Life in Looks je priznala, da ne ve, kje je končala njena vintage limonasto rumena obleka – tista, ki je navdihnila najbolje prodajani kos iz njene kolekcije Topshop.

Kar se tiče omenjene obleke Johna Galliana? “Če jo ima kdo tam zunaj, naj mi jo vrne! To je moja najljubša obleka.”

Upajmo, da jo dobi nazaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj