Čeprav je imela Leni tekom let že nešteto manekenskih priložnosti, jih je Heidi Klum vedno zavračala, saj je hotela, da bi imela hči normalno otroštvo in zaščitno zasebnost. A stvari so se spremenile. Leni ima sedaj 16 let in si želi po maminih stopinjah.

Tako je Klum, 47, povedala, da si njen najstarejši otrok želi v manekenske vode: “Pride na set in gleda in se uči, kaj jaz delam, pa tudi kaj delajo vsi drugi ljudje. Mislim, da jo to zelo zanima. Ko si v teh letih, skušaš ugotoviti, kdo si, kaj želiš postati in videti, kako se vsa ta dela odvijajo in kaj ljudje delajo, da nastane TV oddaja. Želi si delati, kar delam jaz.”

 

“Kdo ve, morda čez pet let ne bom več gostila oddaje in morda bomo imeli Germany’s Next Top Model z Leni Klum namesto s Heidi Klum. Kdo ve,” je povedala nekdanja manekenka in voditeljica oddaje America’s Next Top Model od leta 2006. “Nekako se poigrava s to idejo.”

“Sedaj je dovolj stara,” je povedala nemška lepotica. “Vedno sem mislila, da je premlada. Od nekdaj smo tudi otroke držali stran od javnosti. A sedaj vozi avto, ima 16 let in mislim si, da če lahko to počne, je lahko tudi manekenka, če si to želi.”

A medtem, ko jo podpira pri interesih in strasteh, je ne sili v kariero v modni industriji. “Jasno da si kot mati želim, da moja hči dela, kar jo veseli. Ta industrija je čudovita in obožujem jo in v njej sem bila v njej več kot 20 let. A to pomeni tudi zelo veliko potovanj, je drugače,” je razložila in dodala, da “moraš biti močna osebnost, sploh kot ženska moraš biti zelo močna.”

PREBERITE TUDI: To je najljubša drogerija Heidi Klum

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj