Na posnetku je Donald, ki je vnuk legende skupine Beatles Paula McCartneyja, Phoebe odnesel na hrbtu. Nekaj ur pozneje je Phoebe sliko delila prek svojega Instagrama v sklopu spominov na diplomo.

“Vedela sem, da moram to uresničiti, če se le da, saj sem želela kot diplomantka gledati svojo mamo Melindo Gates na letošnjem otvoritvenem govoru,” je Phoebe dodala k Nilonu, da je v treh letih končala dodiplomski študij biologije človeka. “Boljšega konca si ne morem zamisliti!”

Dodala je: “To je konec enega poglavja in začetek drugega, zato mi je bilo v veliko čast, da smo to proslavili z družino in prijatelji.”

Phoebe in 25-letni Donald sta v zvezi od oktobra 2023, ko sta se skupaj odpravila na potovanje po Evropi. “Pariz na filmu,” je Phoebe takrat zapisala prek Instagrama in delila fotografijo para na balkonu s pogledom na Eifflov stolp.

Phoebe je najmlajši otrok 68-letnega Billa in 59-letne nekdanje žene Melinde. Bivša zakonca, ki sta se razšla leta 2021, imata še hčerko Jennifer, 28 let, in sina Roryja, 25 let. Jennifer pa se je oktobra 2021 poročila s konjenikom Nayelom Nassarjem.

Arthurjev rod je prav tako zvezdniški, saj je najstarejši sin Mary McCartney in Alistaira Donalda, ki imata tudi 21-letnega sina Eliota. Mary, 54 let, je ena od petih Paulovih otrok. Glasbenik ima s pokojno ženo Lindo Eastman otroke Heather, Mary, Stello in Jamesa, hčerko Beatrice pa ima z bivšo Heather Mills.

Paul, ki se je leta 2011 poročil z Nancy Shevell, je ponosen dedek potomcem svojih otrok.

“Imam osem vnukov,” je septembra 2019 povedal za Hey Music. “Nekega dne je eden od njih rekel: ‘Deda (op. prev.: originalni izraz: ‘grandude’), ali lahko narediš to?’ in to se je nekako prijelo – otroci so me začeli tako klicati v šali in pomislil sem, da je to nekako smešno.”

Paul je še zapisal, da je z vnuki večinoma na počitnicah. “Vsako leto imamo z njimi nekaj počitnic,” je dejal Paul. “Takrat jim predvsem berem.”

PREBERITE TUDI: Paul McCartney je več kot 40 let po smrti izdal skrivnost Johna Lennona

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj