Pretekli teden se je Deva Cassel, hči prelepe Monice Bellucci, nepričakovano pojavila na modni pisti Jacquemus za pomlad/poletje 2023, imenovano Le Raphia. Njen oče, igralec Vincent Cassel, je bil v prvi vrsti z ženo Tino Kunakey (ki je tudi sama obraz Jacquemusa) in opazoval, kako njegova hči predstavlja francosko blagovno znamko.

Deva je stopila na modno stezo v črnem suknjiču z zlato zaponko in črnih hlačah do pod koleni z velikimi belimi pikami. Njeni dodatki so vključevali klobuk z ekstremno širokimi krajci in gigantske uhane v obliki sončnic. Pokrivalo je spominjalo na prejšnjo različico uspešnice, ki je debitirala na reviji znamke La Bomba pomlad/poletje 2018.
Videz so dopolnjevali torbica iz istega materiala in čevlji s koničastimi konicami.

Deva je kot manekenka debitirala pri 14 letih, ko je bila izbrana za obraz znamke Dolce & Gabbana. Leta 2021 se je za modno revijo Alta Moda pripeljala v Benetke z gondolo, nosila pa je rožnato cvetlično obleko.

Za Dolce & Gabbana se je po modni stezi sprehodila še dvakrat: enkrat v prosojni vezeni obleki na couture modni reviji jesen/zima 2023, pred kratkim pa še v prosojni črni čipkasti obleki na milanskem tednu mode na reviji pomlad/poletje 2023.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj