… manekenkami in igralkami: Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Lara Stone, Joan Smalls, Guinevere van Seenus, Malgosia Bela, Edita Vilkevicute, Kate Moss, Milla Jovovich, Margareth Made in Rinko Kikuchi.

­pirelli_2012_isabeli_fontana_2

Glede koledarja pa je Sorrenti povedal: “Veste, najprej sem mislil, da bom delal zelo seksi fotografije, ko pa smo prišli tja, sem ugotovil, da pravzaprav ne želim, da bi bile slike tako zelo seksi … Nisem hotel, da se nastavljajo in pozirajo in mi pod nos molijo svoje joške ali kaj podobnega. Skušali smo ohraniti preprostost – včasih sem naredil fotografije kar sam z modelom in ni bilo nikogar poleg. Mislim, da je šlo za trenutek, ko sem lahko naredil nekaj najlepših fotografij … Nekako se sprostiš in greš s tokom trenutka in pustiš, da se stvari zgodijo.”

O tem, da je med ostalimi zvezdnicami poziralo tudi njegovo bivše dekle, Kate Moss, pa je Sorrenti dejal: “Kate poznam že 20 let. Tega ne bi mogel narediti brez nje.” Lara Stone pa je v dejala­: “Na koncu dobiš tisto eno fotografijo, gre za magični odločilni trenutek. Ni pretirano seksi, ampak nekako nedolžno seksi. Ne vem, zakaj so me najeli!”

Na koncu pa je še pripomnil, da bi to delo rad opravljal do dvoje­ga 75. leta.

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer


­Spodaj pa si lahko ogledate še posnetek, kako so fotografije nastajale:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj