Udobna, nežna, nemastna – izjemno lahka struktura je primerna za vse vrste kože! V formuli vsebovani silicij in rastlinski izvlečki z veliko sladkorja in kalija zagotavljajo popolno udobje tekom celega dne; povrhnjica je kontinuirano navlažena; izjemno lahka struktura pa se enakomerno porazdeli in ‘zlije’ s kožo takoj ob nanosu.

Bršljanov ekstrakt in izvlečki iz črnega čaja dajejo koži na naravni način svež občutek in videz terkožo učvrstijo in napnejo.

Givenchy Photo'Perfexion tekoči puder­

Inovativna formula temelji na kompleksu, ki se prilagaja barvi polti in spremenjenim svetlobnim pogojem. Zaradi učinka naravne svetlobe prefinjeno prilagodi samo nianso in tako preprečujejo bledoličnost. Proces poteka konstantno in v obeh smereh – zagotavlja videz naravne polti v vseh okoliščinah! Zahvaljujoč vsebovanim kemičnim filtrom ter zaščitnim faktorjem 20 ohranja in varuje tudi mladost vaše kože.

Sama formula je tudi nežno odišavljena; simfonija belega cvetja z elegantno prefinjeno sadno komponento ter opojnih lesnobnih not. Na voljo je v šestih barvnih niansah – za svetlo, prosojno polt ter popolnoma naraven sijaj!

Na voljo bo od tega tedna dalje, priporočena cena je € 35,20.­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj