Tom Brady in Gisele Bündchen živita ločeno že več kot mesec dni, je razkril vir. Dolgoletni par zadnjih šest tednov živi ločeno, saj se 45-letni Brady vrača v ligo NFL, čeprav je ženi obljuboil, da bo zaključil kariero; 42-letna Bündchenova pa potuje.

“Gisele je zdaj zaposlena s svojim življenjem in je čas od Toma preživela v Miamiju in New Yorku,” pravi eden od notranjih virov.

Drugi vir pa dodaja: “Med sezono živita ločeno življenje.”

“Oba si želita živeti v Miamiju, všeč jima je, in tam imata ogromno prijateljev,” pravi prvi vir. Dodal je še: “Mislim, da v tem trenutku ni nobene formalne ločitve – oba si želita, da se stvari rešijo.”

Viri so povedali, da je bila Bradyjeva odločitev, da se ne bo upokojil, prelomna točka za supermanekenko, ki je dejala, da želi, da bi bil bolj prisoten z družino in njunimi otroki, na kar je čakala več kot 12 let. Par ima 12-letnega sina Benjamina Reina in 9-letno hčerko Vivian Lake, Brady pa še 15-letnega sina Johna Edwarda, ki ga ima z bivšo Bridget Moynahan.

Tretji vir pa pravi, da nogometna legenda poskrbi, da najde čas tudi za svojo družino.

“Noben drug mož ne dobi šest mesecev dopusta na leto, da bi se lahko popolnoma posvetil samo svoji družini,” je dejal drugi vir. “In med sezono, ja, potuje na tekme in trenira, vendar je veliko tudi s svojo družino.”

Par ima v lasti 17 milijonov dolarjev vredno hišo v elitnem naselju Indian Creek Village v Miamiju.

Sedemkratni prvak Super Bowla in njegova žena, brazilska manekenka, sta se “znašla v težavah”, je prejšnji teden povedal še en vir: “Med njima je veliko napetosti. Bila je zelo vesela, ko je napovedal upokojitev, in ni bila prav nič navdušena, ko je prelomil obljubo.”

Dodali so, da se Brady zaveda, da je to njegova zadnja sezona v ligi NFL, če želi ostati poročen.

V začetku meseca je Page Six poročal, da je Bündchen po številnih prepirih zapustila njun dom v Tampi in se preselila na Kostariko. Bündchenova je v svoji nedavno objavljeni naslovnici revije Elle razkrila nekaj informacij o prepirih:

“To je zelo nasilen šport, jaz pa imam svoje otroke in želim, da bi bil bolj prisoten … Konec koncev menim, da se mora vsakdo odločiti tako, kot mu ustreza. Tudi on mora slediti svojemu veselju … Svojo vlogo sem opravila, in sicer da sem bila možu na voljo. Preselila sem se v Boston in se osredotočila na ustvarjanje ljubečega okolja, v katerem bodo odraščali moji otroci, ter na to, da bom podpirala njega in njegove sanje.”

Brady in Bündchen sta se poročila mesec dni po zaroki na intimni slovesnosti 26. februarja 2009 v katoliški cerkvi svete Monike v Kaliforniji.

PREBERITE TUDI: Se res obeta ta nov nepričakovani parček na zvezdniški sceni?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj