Nosile so jo skorajda vse, potem pa so jo počasi izpodrinile intenzivne barve in najrazličnejše poslikave. A ne glede na vse, damski videz, ki ga daje francoska manikira, ne gre nikoli iz mode (seveda pod pogojem, da je belina kar se da naravna, ne pa da deluje kot da smo konice nohtov pobarvali z Edigsom).

Sedaj pa je malce posodobljena, bolj trendovska francoska manikira nazaj. Različne izvedbe smo lahko videli na newyorškem tednu mode, ki je najboljši napovednik trendov za prihajajoče leto. Spodnje fotografije so vam lahko v navdih, če želite biti malce bolj inovativne – za tiste, ki prisegate na klasiko, pa bo seveda najboljša izbira mlečna konica in naraven videz nohtov, ki ga dosežemo s prosojnimi mlečnimi odtenki.

Ameriška starleta Kim Kardashian, ki je v ZDA ena glavnih napovedovalk trendov, saj ji mnoge zvesto sledijo, je že januarja napovedala vrnitev francoske manikire z objavo svojih sveže nalakiranih nohtov. Preverite, kakšne različice pa so nam pripravili modni oblikovalci za leto 2020.

PREBERITE TUDI: Kaj barva laka za nohte pove o vašem karakterju

Khaite pomlad/poletje 2020

Modna revija Khaite za pomlad in poletje 2020, ki se je odvila 7. septembra, je pokazala nadvse minimalističen pristop. Videz je ustvarila Betina Goldstein za Essie tako, da ej uporabila prosojno svetlo roza osnovo in zelo tanko belo črno. “Videz je romantičen, čist in minimalsitičen,” je povedala.

Christian Siriano pomlad/poletje 2020

Tudi Christian Siriano je predstavil francosko manikiro na svoji modni reviji, a njegova različica ni bila tipična. Videz je ustvarila Julie Kandalec z Essie laki, navdih pa je dobila v morski zeleni, ki je bila prisotna v kolekciji. Konice tako niso bele, temveč mint zelene, futuristčni pridih pa je dodala z bleščicami.

Kith jesen/zima 2019

Za Kith je Goldstein ustvarila zrcalno francosko manikiro. Namesto da bi belo pobarvala le konice nohtov, je diagonalno pobarvala tudi lunice in tako ustvarila zanimiv, a še vedno minimalistični videz.

Francoska manikira Kim Kardashian

Originalna verzija francoske manikire Kim Kardashian je subtilna različica klasične francoske. Konice nohtov so oblikovane oglato, a robovi nalakirani zaobljeno. Videz je, presenetljivo, ohranila damski z izbiro kratkih nohtov.

Z vsemi temi različicami francoskih manikir za naslednje leto – seveda pa ni nobene ovire, da jih ne bi začele nositi takoj – imamo tako na izbiro kar nekaj variant. Valovita; zrcalna; mint zelena … ali kombinacija predstavljenih. Lahko pa ste še bolj inovativne in predstavite svojo.

PREBERITE TUDI: 7 nasvetov za lepe nohte in negovane roke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj