Zasebni stiki na internetu so vse bolj priljubljeni, kar dokazujejo številne zgodbe srečnih parov. Nekaj parov se nam je pridružilo tudi na Spoznavnem pikniku, kjer je natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com 2018 dobil svoj epilog.

Na natečaju je sodelovalo kar 16 parov, a le eden je prejel glavno nagrado – Sanjsko poroko 2019! Glasovanje je določilo, da se bosta na romantično razvajanje v dvoje podala Anja in Rok, naslednje leto pa se bosta na že peti Sanjski ona-on.com poroki poročila Ines in Irenej!

Ines in Irenej sta eden izmed tisočih parov, ki so se spoznali na ona-on.com, njuno zgodbo si lahko prebereš tukaj. Pa ti? Še iščeš ljubezen? Poišči jo na ona-on.com in postani del ene izmed srečnih zgodb parov.

Kako smo se imeli na Spoznavnem pikniku?

Junijsko soboto smo ona-on-ovci preživeli v dobri družbi veselih ljudi, ki so se ne le prišli spoznavati, ampak uživati še v športnih aktivnostih in super kulinariki. Seveda na Spoznavnem pikniku ni manjkalo tudi odlične plesne glasbe in super nagrad.

Izlet na Mengeško kočo takoj poskrbel za nova poznanstva

Druženje se je pričelo z izletom na Mengeško kočo, kamor so se odpravili vsi bolj športno naravnani udeleženci. Že pri 20-minutni hoji na kočo so se med udeleženci pričeli pogovori, na vrhu smo se okrepčali z aperitivom in ob tem sproščene pogovore nadaljevali.

BREZPLAČNO PREIZKUSI TUKAJ!

Že na ona-on? Izkoristi 20% popust na vse članarine TUKAJ!

Ko smo se vrnili s koče, smo si zasluženo privoščili pravi piknik obrok – čevape z zelenjavo in lepinjo.

Ansambel Jurčki na noge spravili cel šotor

Po zasluženem okrepčilu je bil čas za spoznavanje. Kupidovi pomočniki so obiskovalce opremili za spoznavanje s pomočjo interesov – vsak je lahko izbral dva interesa, ki sta mu pisana na kožo in tako dobil iztočnico za pogovor. V množici se je kar nekajkrat slišalo: »Vidim, da tudi tebe zanimajo potovanja. Že imaš izbrano naslednjo destinacijo?«

A ne le to, za dobro druženje je poskrbel tudi ansambel Jurčki. Za ogrevanje so morali udeleženci sestaviti najdaljši vlakec, kar jih je Center Harmonija v Mengšu kadarkoli videl. In uspelo jim je!

Seveda jim je pri tem pomagal tudi kupid Ljubo, ki je cel dan parčkal udeležence, skupaj s sponzorji pa je podelil tudi precej nagrad: ona-on članarine, doživetje v Woop parku, čokoladne pakete Merci, darilca za dame iz Zlatarnice, ansambel Jurčki so podarili svoj CD, Harmonija pa je podarila Decléor masaža obraza in vse udeležence obdarila z boni.

Ker plesa ni in ni bilo dovolj, so Jurčki priredili še eno zabavno spoznavno igro – plesni vlakec, a tokrat s tvistom. Fantje so naredili en vlakec, dekleta pa drug in so morali ob znaku z odra najti svojega plesnega partnerja. Seveda tudi tokrat ni šlo brez Balonjega plesa, kjer so plesni paru drug drugemu morali počiti balon.

BREZPLAČNO PREIZKUSI TUKAJ!

Že na ona-on? Izkoristi 20% popust na vse članarine TUKAJ!

Kupid Ljubo je poskrbel tudi za druge načine spoznavanja, takšne bolj slastne in tudi avtomobilsko obarvane. Celotno fotogalerijo si lahko ogledaš TUKAJ.

Avto zmenki s Fordom navdušili, uživali smo v Palačinka Party-ju

Po preplesanem popoldnevu smo se še posladkali na Palačinka Party-ju. Vsak udeleženec je dobil palačinko, ki si jo je lahko opremil s poljubnimi nadevi. Prav zanimivo je bilo, kako so udeleženci ugibali, kateri nadev si bo njihov sogovornik dal v palačinko.

Prava atrakcija so bili Avto zmenki s Fordom in avtohišo Bizilj, kjer so si lahko udeleženci v zavetju Forda Fieste izmenjali nekaj besed in se tako bolje spoznali v intimi avtomobila. Seveda je marsikateri pogovor tekel tudi o avtu samem, na koncu pa je eden izmed obiskovalcev postal srečni voznik, saj bo za vikend na testno vožnjo dobil novega Forda.

Znanja željni so se oglasili pri strokovnjakih

Piknik je bil zabavno in spoznavno naravnan, a pozabili nismo tudi na praktične nasvete strokovnjakov. Srečnim udeležencem so svetovali mentorica za manifestacijo idealnega partnerja, strokovnjak za govorico telesa in energetska terapevtka.

Mentorica za manifestacijo idealnega partnerja Jerneja Krapše je pri individualnih posvetih udeležencem svetovala kako identificirati svojo blokado in kako jo odpraviti, da lahko v svoje življenje privabimo idealnega partnerja.

Energetska terapevtka Elena Sofia Seničar je na krajšem predavanju spregovorila o energiji, ki nas obdaja že od rojstva, vzorcih, ki smo jih prejeli od staršev in kako se pozitivna in negativna energija kopičita v nas. Podarila je tudi 2 knjigi in pozlačen bankovec za 2$ dolarja osebam, ki so se v izzivu, ki jim ga je pripravila, najbolje izkazali.

Strokovnjak za govorico telesa in samozavest Edvard Kadič je v individualnih posvetih govoril predvsem, kako narediti boljši vtis na ljudi, se znebiti treme in bolje vplivati na druge.

Te ni bilo z nami? Brez skrbi, možnosti za spoznavanje je še veliko – začneš lahko na spoznavnem portalu ona-on.com.

BREZPLAČNO PREIZKUSI TUKAJ!

Že na ona-on? Izkoristi 20% popust na vse članarine TUKAJ!

Foto: Max Verderber

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj