Melisa Raouf, 20-letna študentka iz južnega Londona, se je v ponedeljek uvrstila v polfinale tekmovanja, potem ko se je odločila za obraz brez ličil. Zdaj se bo oktobra letos v finalu potegovala za krono.

“To mi veliko pomeni, saj menim, da veliko deklet različnih starosti nosi ličila, ker se počutijo pod pritiskom,” je dejala Raouf v intervjuju za britanski časnik Independent.

“Če smo srečni v svoji koži, nas ne bi smeli siliti, da si obraz pokrivamo z ličili. Zaradi naših napak smo to, kar smo, in to je tisto, kar naredi vsakega posameznika edinstvenega,” je dodala.

Raouf je povedala, da se je za tekmovanje odločila izogniti tradiciji, čeprav je ličila začela nositi že v mladosti. “Nikoli se mi ni zdelo, da izpolnjujem lepotne standarde. Pred kratkim sem sprejela dejstvo, da sem lepa v svoji koži, zato sem se odločila, da bom tekmovala brez ličil,” je pojasnila v intervjuju.

Maja je Raouf na Instagramu objavila selfi z “golega obraza” na tekmovanju in zapisala, da je “sprejela svoje nepopolnosti”.

Angie Beasley, direktorica izbora Miss Anglije, je v petek v izjavi za CNN povedala: “Leta 2019 smo uvedli krog Bare Face Top Model, saj je večina tekmovalk pošiljala zelo urejene slike z veliko ličil, mi pa smo želeli videti pravo osebo, ki se skriva za ličili.”

PREBERITE TUDI: Pamela Anderson je za prireditev Met Gala prekršila lastno pravilo in se naličila

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj