… že svojo linijo dišav, je postala obraz cenovno ugodne dekorativne kozmetike Wet n Wild. Pa ne le, da je Fergie novi obraz omenjene kozmetike, temveč je prvi zvezdniški obraz, ki je kdajkoli predstavljal omenjeno znamko.

fergie_outspoken1

Fergie v oglasu za svojo dišavo

Fergie bo predstavljala ličila Wet n Wild v posameznih kampanjah, začenši konec letošnjega leta, glede sodelovanja pa je povedala: “Sem ženska, ki čez dan uporablja nevtralna, nevpadljiva ličila, zvečer in na raznih prireditvah pa zelo intenzivne in močne videze, zato mi je zelo všeč, da vse te izdelke dobim pri Wet n Wild. Poleg tega je Wet n Wild iz Kalifornije, od kjer prihajam tudi sama!”

Poleg tega, da bo Fergie ambasadorka znamke, pa bo v sodelovanju z njo lansirala tudi posebne izdelke: “Mislim, da je znamka Wet n Wild realističen nakup za vsako žensko. Lepota, ki je dostopna za vse, moderna , cenovno ugodna in lahko dostopna.”

Fotografije za prvo kampanjo bodo posneli marca, predstavniki podjetja pa so dejali, da “Fergijina raznolikost idealno sovpada z Wet n Wild. Ima neverjetno sposobnost, da je v enem trenutku moderna, drzna in seksi ali pa glamurozna za rdečo preprogo. Ne bi mogli biti bolj navdušeni kot smo, ker sodelujemo z njo.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj