… jesen postala novi obraz dekorativne kozmetike Dolce & Gabbana. Zdaj pa jo lahko vidimo tudi že v prvem oglasu, ki te dni počasi preplavlja splet.

felicity_jones_dolce_gabbana

Felicity predstavlja barvno nadvse bogato in intenzivno kolekcijo dekorativne kozmetike z nazivom Khol. V oglasu ima Felicity Jones intenzivno naličene oči v slogu smoky eyes ter močno poudarjene, mokro svetleče se ustnice. Kolekcija vključuje pet eyelinerjev, pet lakov za nohte in četvorček senčil za veke, cene pa so med 20 in 60 ameriškimi dolarji, v Evropi pa seveda še malce več.

Felicity Jones je glede svoje nove vloge povedala: “Vedno sem oboževala ličila. Če si igralec, uporabljaš ličila, da dosežeš videz posameznih karakterjev in osebnosti, zato sem bila zelo vesela, ko so me Dolce & Gabbana povabili k sodelovanju. Oba kreatorja sta neverjetno nadarjena in spontana in vse, kar naredita, je fenomenalno.

Za make up je poskrbela priznana vrhunska vizažistka Pat McGrath, kako je videz nastajal in kako so snemali oglas, pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj