… destinacijo, je svojo zalogo modnih izdelkov povečalo kar na 200.000 kosov, število znamk v njihovem naboru pa se je povzpelo kar na število 500. Izredno raznolika ponudba je sedaj na spletni strani trgovine na voljo s pomočjo novega iskalnega orodja, ki omogoča enostavno in hitro iskanje glede na znamko in vrsto izdelka.

Nove možnosti iskanja

Nov meni strankam nudi možnost iskanja po poljubnih iskalnih nizih – izbirajo lahko glede na spol, znamko, vrsto izdelka (oblačila, obutev, torbice, modni dodatki itd.), seveda pa lahko brskajo tudi po najnovejših prodajnih akcijah iz ponudbe. Nov videz in pristop na spletni strani poudarja neomejeno možnost izbire in zagotavlja odlično nakupovalno izkušnjo.

“Na želje strank smo se odzvali tako, da smo na spletni strani predstavili možnost hitrega in preprostega dostopa do izjemno širokega nabora izdelkov iz naših zalog. Iskanje glede na znamko ali vrsto izdelka se nam zdi ključnega pomena. Novo iskalno orodje na naši spletni strani pa strankam ponuja prav to – dostop do več kot 200.000 izdelkov in kolekcij več kot 500 znamk ter možnost hitrega iskanja po spletni strani.” – pravi Anja Hren, Vodja blagovne znamke Fashion Days v Sloveniji.

Sedaj spletna trgovina

Fashion Days se je iz spletnega nakupovalnega kluba, ki je bil na voljo le s pomočjo povabila in je ponujal zgolj časovno omejene prodajne akcije, prelevil v odprto spletno trgovino, ki ponuja pester nabor izdelkov iz lastnih zalog. Podjetje v praksi združuje najbolj uspešne elemente dveh modelov spletne prodaje: časovno in količinsko omejene prodajne akcije ter stalno ponudbo izdelkov iz zaloge. Na ta način lahko podjetje Fashion Days v vsakem trenutku ponuja širok nabor izdelkov in tako ugodi željam kar največjega števila strank. Uvedba novega iskalnega orodja je pomemben korak k uresničitvi tega cilja, saj omogoča stalno ponudbo vseh izdelkov iz zalog, obenem pa tudi možnost samostojnega iskanja po spletni strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj