Že tretjič po vrsti bo v Ljubljani Zveza navijaških in pom-pon skupin Slovenije organizirala Evropsko Prvenstvo navijaških in pom-pon (plesnih) skupin. V letih 2000 in 2008 ste si skupine lahko ogledali v Tivoliju, tokrat pa se bodo predstavile v Stožicah. Prvi vikend v juliju, torej 2. in 3. julija, se bodo zvrstile starostne kategorije od otroške, ta del tekmovanja se imenuje Sunshine Cheer Cup – torej Sončkov Pokal, mladinske in članske, te kategorije pa bodo najverjetneje spet poskrbele za veliko napetost, tako kot vsako leto.

eurocheer_2011_evropsko_prvenstvo_navijaskih_skupin 

Tudi slovenske skupine se že pospešeno pripravljajo na tekmovanje, pridno trenirajo in nastopajo, da si pridobijo čim več izkušenj za prestižno tekmovanje. Z državnim prvenstvom so se na EP lahko uvrstili le najboljši, kar pomeni, da iz evropskih držav prav tako prihajajo le najboljše skupine in se nam obeta prava navijaško-plesna poslastica evropske elite.

Tekmovanje bo letos veliko krajše, saj se bo dogajanje odvijalo izmenično na dveh vzporednih površinah, zato si bodo gledalci lahko izmenično ogledovali plesne (pom-pon) in navijaške nastope. V odmorih bo poskrbljeno za zabavni spremljevalni program, v preddverju pa se bodo lahko tekmovalci in gledalci udeleževali nagradnih iger in ostalih zanimivih dogajanj.

evropsko_prvenstvo_navijaskih_skupin_banner 

Vse dodatne informacije o nakupu kart, programu in skupinah lahko najdete na spletnih straneh Zveze navijaških in pom-pon skupin Slovenije www.zveza-znps.si ali na strani Evropskega Prvenstva  www.eurocheer2011.com.

Vstopnice so že na prodajnih mestih Eventima!!!

Nagradna igra za članice Planeta Lepote!

Na mail znps@siol.net pošljite pravilen odgovor na spodnje vprašanje. Nagrajenec prejeme vstopnico za ogled evropskega prvenstva v Cheerleadingu – podarili bomo 6 vstopnic, ki jih boste prejeli po pošti, zato ne pozabite napisati svojih podatkov in naslova.

Nagradno vprašanje:
Kolikokrat je Slovenija že organizirala evropsko prvenstvo v plesnih in navijaških skupinah?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj