Eucerin® predstavlja novost, ki zagotavlja popolno zaščito pred soncem – prva obarvana krema za zaščito pred soncem Eucerin Sun Creme Getönt SPF 50+ nudi varno in najboljšo zaščito pred UV sevanjem­.

Eucerin Sun Creme Getont SPF 50+­

Eucerin Sun Creme Getont SPF 50+ obarvana krema z zaščitnim faktorjem 50+ vsebuje čiste mineralne barvne pigmente, ki se optimalno prilagodijo vsakemu tenu kože. Rezultat je naraven, enakomerno ‘zagorel’ videz. Pri normalni in mešani koži  se krema nanaša zjutraj na očiščen obraz, pri zelo suhi koži pa uporablja v kombinaciji z običajno dnevno nego. Krema zagotavlja nežno barvo, ki ostane obstojna in tekom dneva ne izgine.

Eucerin® Sun Creme Getont SPF 50+ obarvana krema za zaščito pred UV sevanjem ima edinstveno delovanje:

 • trojna zaščita pred UVA-/UVB-žarki in prostimi radikali;
 • kožne celice so tudi v globljih plasteh kože dokazano zaščitene pred poškodbami zaradi sonca;
 • koža je nežno tonirana in popolnoma zaščitena;
 • 100-odstotno čisti, mineralni barvni pigmenti rahlo tonirajo;
 • ne vsebuje dišav in barvil;
 • ne masti kože;
 • hitro se vpije.

Idealna je za vse s svetlo kožo (svetlobni tip I ali II), ki želijo najboljšo zaščito, primerna je za uporabo po kemičnih pilingih in laserskih posegih, ko je potrebna maksimalna zaščita pred UV sevanjem ter za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

7 KOMENTARJI

 1. Hm, mineralni pigmenti najbrž pomenijo veliko titanium dioxida? Ker sicer pa tole izgleda super zadeva, sploh, če bo držalo tisto o nemaščenju (po lanski ‘navadni’ izvedbi se je vsaj meni koža kar precej mastila).

 2. že sprobala, krasna je, prva na tržišču, da ima kombinacijo res visoke zaščite in zraven nisi bel ali prsten v faco. definitivno moj nakup za poletje.

 3. Tinka, tit. dioksid je na 15. mestu. Jo že imam, sicer sem jo probala le na roki in deluje super. Odtenek je za moj ten sicer čisto mimo (absolutno preveč roza), ampak je tako prosojna, da se ne opazi, ko se razmaže.

  Ko sprobam še na obrazu, poročam. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj