Strukturna vlakna – kolagen, elastin in laminin s staranjem oslabijo in se nepravilno razporejajo v koži. Rezultat tega je, da obstoječe gube postanejo bolj izrazite in da se razvije še več gub, kar postopoma ustvarja utrujen videz.

Estee Lauder Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum


Novi Estee Lauder Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum zagotavlja povečanje prozvodnje kolagena že v 2 urah po nanosu – doseženo prvič v kozmetični industriji! Poleg tega nov Perfectionist [CP+] zmanjša videz gub, ki je čez dan še dodatno poudarjen zaradi prej omenjenih razlogov in po 4 tednih uporabe dramatično, za 61 %, zmanjša videz globokih, izrazitih gub.

Kakšne so nove tehnologije in sestavine v Perfectionist [CP+]?

Estée Lauder raziskovalci so razvili novo sestavino Wrinkle Lift Restructuring Peptides™ – ekskluzivno novo poli-kolagensko peptidno spojino, ki spodbuja naravno obnovo kože in proizvodnjo kolagena! Testiranja so pokazala, da se proizvodnja kolagena poveča v samo 2 urah. Povečana prožnost kože zagotavlja bolj mladosten videz kože, z manj vidnimi gubami. Dodatno nova formula vključuje ekskluzivno novo Peptide Fragment spojino, ki je 6 krat manjša kot navadni peptidi in prodre v najgloblje sloje kože, kjer pomaga stimulirati nov kolagen.

Estee Lauder Perfectionist [CP+] Wrinkle Lifting Serum­

V čem se Perfectionist [CP+] razlikuje od že obstoječe formule?

Nova Perfectionist [CP+] nadgrajena formula virtualno izniči vplive, ki čez dan vidno poglobijo gube po samo 4 tednih uporabe. Njeno delovanje je hitrejše, učinkovitejše in dolgoročnejše.

Priporočena cena za 30 ml je 79 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj