Največji slovenski spoznavni portal Ona-On.com je izvedel raziskavo, da bi preveril, kakšno je ljubezensko in erotično razpoloženje med Slovenci. Spletno anketo je v celoti izpolnilo 1078 anketirancev, k izpolnitvi spletne ankete pa so bili povabljeni prek spletnih medijev.

Oglej si video, kako Kupid Ljubo deli objeme po ljubljanskem Cityparku.smiley

Samski, pa še niste na Ona-On? Izkoristite brezplačni preizkus tukaj.

Rezultati spletne ankete

Slovenci nismo posebej skeptični do Valentinovega, saj ga je 60% anketiranih označilo za "Lep, romantičen praznik za vse zaljubljene", le četrtina ga je označila za "Vsiljen praznik, kjer cvetličarji služijo, mi pa plačamo". Na lestvici vrednot je na prvem mestu zdravje, ki pa mu tesno sledi ljubezen.

Okoli 35% anketiranih je seznanjenih s podatkom, da se v februarju znatno poveča prodaja kondomov in da je v mesecu marcu največ testov nosečnosti, glavnina ostalih pa se ne spomni, da bi februarja kaj več seksala kot ostale mesece v letu.smiley

Na vprašanje ali tudi sami načrtujejo divjo noč na Valentinovo, jih je tretjina ostala skrivnostnih, slabih 60% pa bi si želela čim več akcije v dvoje, če jim bo le kaj pametnega prišlo pod roke, le 6% pa ima že načrte za Valentinovo razvajanje v dvoje.

Na vprašanje ali vedo, da moški v povprečju zapravijo za Valentinova darila enkrat več kot ženske, se večina strinja, saj je namen Valentinovih daril ženske omehčati, nadaljnjih 17% pa to pripisuje dejstvu, da je žensko erotično perilo pač dražje in da je to glavni vir razlike v vrednosti daril, kjer pa roko na srce, z erotičnim perilom moški obdarujejo bolj sebe kot svoje izbranke.smiley

Medtem ko uporabniki Ona-On.com domala vsi poznajo pare, ki so se spoznali na ta način, pa jih celo med ne-uporabniki več kot 30% pozna vsaj en par, ki se je spoznal na Ona-On.com, nadaljnjih 50% pa pozna statistiko, da letno nastane blizu 1.000 parov. Več kot 90% vseh anketiranih je mnenja, da je uporaba Ona-On.com za samske logična, ker je to najlažje in najhitreje, oziroma da je zadeva nedvomno za preizkusiti. Samo 3% vseh anketiranih zavrača ta način spoznavanja.

Še zanimivost večina meni, da je za uspeh na Ona-On.com najpomembnejša izvirna predstavitev (40%), nadaljnjih 30% pa meni, da je najpomembnejša všečna slika. Nadaljnja analiza glede na spol pokaže, da je moškim pomembnejša simpatična slika dekleta, ženskam pa izvirna predstavitev in komunikacija.

Oglej si mnenja Slovencev o valentinovem

Ljubezen še iščete? Preizkusite ona-on.com

Vse, ki v dneh okoli valentinovega še iščete pravega partnerja, vabimo, da do 1.3.2015 izkoristite brezplačni preizkus Ona-On.com in preverite ali se bo izmed več kot 70.000 mesečno aktivnih samskih našel pravi tudi za vas!

Kliknite tukaj za brezplačno registracijo in srečnosmiley!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj