Erin Heatherton je postala prvič mamica in to naznanila ravno ob materinskem dnevu.

V nedeljo, 12. maja, je 35-letna manekenka sporočila, da je z možem Karolom Kocembo dobila svojega prvega otroka in novico delila na Instagramu. Heatherton je objavila fotografijo novorojenčice poleg fotografije svoje tričlanske družine in si v pripisu vzela čas, da predstavi svojo malčico.

“Eila Violet 4.22.24  Vsem mamicam želim srečen materinski dan! (Izgovori se eye-luh),” je delila Heatherton.

Marca 2022 je Heathertonova naznanila, da je zaročena s Kocembo, veselo novico pa je delila na Instagramu in fotografijo preprosto podpisala: “Tako srečna!!!”

Na fotografiji je bilo mogoče videti, kako se manekenka objema s svojim novim zaročencem in se smeje od ušes do ušes, medtem ko sta v vsakdanjih oblačilih pozirala na prostem. Nekdanja manekenka je Kocemba držala za roko, da bi pokazala svoj prstan.

Heatherton je v manekenski industriji prvič opozorila nase septembra 2006, ko je debitirala na modni brvi Diane von Fürstenberg. Od takrat je med drugim krasila modno pisto znamk Prada, Dolce & Gabbana, Jason Wu, Christian Lacroix, Desigual in Carmen Marc Valvo. Pozirala je tudi za naslovnice revij Elle Russia, Elle France, Elle Serbia, GQ Spain in GQ Germany.

Leta 2011 je približno eno leto hodila z Leonardom DiCapriem, nato pa sta se sporazumno razšla, pri čemer je kot razlog za razhod navedla njegov natrpan urnik snemanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj